Partnerprojekter

KH-Online er mest af alt kendt som en konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med deres online marketing. Det er dog ikke hele historien om KH-Online. KH-Online går fra tid til anden ind i virksomheder som direkte medejere eller som kompagnoner i lidt forskellig afskygning.

KH-Online er tætte samarbejdspartnere, 50-50 partnere eller medejere i flere spændende projekter

 

Airboard Pro er vores helt egen shop sammen med Funboards.dk – Vi fokuserer her på det svenske marked – Airboards er det samme som hvad der i Danmark primært kendes som segboard, men i andre lande herunder Sverige er kendt som airboards og hoverboards. Ud over Airboard Pro, så ejer vi netop også webshoppen hoverboard.se sammen med Funboards !

Fidget Cube Norge – Fidget Cubes er de her små terninger, hvor man kan lege med en funktion på hver side. Og hvad skal man bruge dem til og hvem har brug for de her små terninger. Kender du typen, der sidder og klikker kuglepennen ind og ud hele tiden i skolen. på kontoret, til mødet og hvor de ellers kan komme til det. Det er typen, der vil elske fidget cubes og for så vidt også den nyere opfindelse, der også er blevet drønpopulær, nemlig fidget spinners. Vi er gået ind i Norge sammen med en af de førende fidget cubes forhandlere i Danmark. Fidget Cubes Norge er en del af Fafner ApS, som KH-Online er medejer af.

PriceShare – I modsætning til de fleste andre lande, så har Danmark kun en stor prissammenligningstjeneste, der har sat sig på hele markedet. Det vil vi gerne prøve at ændre på ved at give et alternativt approach til prissammenligninger. For det første får forbrugeren en prissøgemaskine, hvor søgningerne er den bærende søjle, og for det andet så får forbrugeren prissammenligninger, der ulig de prissammenligningstjenester vi kender i Danmark og Norden alt for ofte leverer sponsorerede og betalte resultater fremfor de billigste resultater.

KH-Onlines egne medier

KH-Online har udviklet en række større medier deriblandt Fodboldspilleren og HurtigMums