7 links du skal ha’

digitilaser

Vi har spurgt Luciano Bellacci fra Waimea Digital om han ikke vil skrive et indlæg om linkbuilding. Det ville han meget gerne. Du får hans 7 konkrete tips til links nedenfor:

Mit navn er Luciano Bellacci og jeg arbejder som Senior SEO og PPC specialist hos firmaet Waimea Digital. Her vil jeg bidrage med mine 7 bud på links, du bare skal ha.

Næsten alle, der arbejder med online marketing ved, at linkbuilding er en af de mest afgørende faktorer, hvis ikke dén mest afgørende, når det kommer til SEO. Derfor er det vigtigt at du udarbejder en gennemført og varieret linkbuilding-strategi, inden du påbegynder SEO-arbejdet. Så før du går ud og køber dig til SEO hos et bureau, er det nogle ting, du selv kan gøre, for at komme flyvende fra start. Her kommer 7 links, du selv kan lave, og som du bare skal ha!

1.. Folkd.com

Folkd.com er en social bookmark portal, hvor du kan gemme alle dine favoritlinks. Du kan også søge blandt brugere, og få inspiration til andre websites, der kunne være interessante for dig. På Folk.com kan du oprette en konto og tilføje bookmarks til dine egne sider, og derigennem få links. Folkd.com er et yderst autoritært domæne med mere end 43 mio. Backlinks fra mere end 71.000 websites.

folkd

2.. Anyhed.dk

Anyhed.dk er er et dansk nyhedssite, hvor du kan tilmelde dine nyheder, samt stemme på andres. Du opretter blot en bruger og tilføjer dine nyheder. Disse vil blive vist som et udsnit med et ledsagende link til dit eget site, hvor brugerne kan læse resten af historien. Anyhed.dk har selv en ganske udmærket linkprofil, som indeholder links fra store dele af verden, fordelt på mere end 200 websites.

anyhed

 

3. Virksomhedsoplysninger.dk

Virksomhedsoplysninger er en hjemmeside, der som navnet fortæller os giver os oplysninger om virksomheder. Det drejer sig om helt generiske oplysninger som telefonnummer, email, adresse med videre. Du kan også finde beskrivelser af virksomhederne i en mere deskriptiv sammenhæng. Det her er en af de sider, hvor du har næsten frit spil, da det netop er hensigtien, at du skal beskrive din virksomhed, så godt som muligt!

virksomhedsoplysninger
virksomhedsoplysninger

4. AOK.dk

AOK og AOA er websites der viser indhold om alt lige fra byliv til børn, musik, cafeer og meget mere. Her kan du også tilføje indhold om din virksomhed og dermed hjemmeside. På AOA og AOK skal du oprette dig som bruger for herefter at udfylde felter omkring dig selv og din virksomhed, herunder website link. Årsagen til at du skal have links fra disse 2 websites er, at de begge er yderst populære og og ofte benyttes af brugere i Danmarks 2 største byer. AOK, som den mest populære, har mere end 7.000 links fra andre websites, men AOA har godt 700.

 aok

5.. Hotfrog.dk

Hotfrog.dk er en virksomhedsportal, hvor brugere kan oprette en virksomhedsprofil og tilføje virksomhedsoplysninger og selvfølgelig et link. Linket på hotfrog.dk er dog NOFOLLOW, hvilket vil sige at søgemaskinerne, som udgangspunkt, ikke tilfører linket værdi. Faktum er dog, at enhver naturlig linkprofil bør indeholde en vis mængde NOFLLOW links. Hotfrog.dk er med på denne liste fordi, det er en af de mest anerkendte virksomhedsportaler i Danmark, hvilket kommer til udtryk i deres mange links og domain rating på 52.

hotfrog

 

6.. Dmoz.org

Dmoz er et open directory projekt, hvilket betyder, at det opbygges og vedligeholdes af frivillige redaktører og af dig og mig, som tilføjer vores websites til projektet. På Dmoz.org har du mulighed for at ”foreslå et site”, som vil blive manuelt behandlet, inden det lægges på Dmoz.org. Dmoz er det ultimative katalog, og jeg indrømmer blankt, at det kan være svært at få sit site submitted hos dem. Men det skal simpelthen forsøges – og gerne af flere omgange, hvis det ikke lykkedes første gang. Dmoz.org har næsten 100 millioner backlinks fra 127.000 websites. Så du forstår nok nu, hvorfor vi gerne vil have et link her.
dmoz

 

7.. Digitaliser.dk

Digitaliser er en netværksplatform, hvor brugere kan finde vejledning og driftsinformationer. Du kan manuelt oprette dg på digitaliser og tilføje detaljer til din profil, herunder biografi, kontaktoplysninger og naturligvis links til dit website. Digitaliser er som de andre websites på denne liste, et meget stærkt domæne. Knap 700 websites anbefaler/linker til digitaliser.dk, hvilket du kan drage fordel af, ved at oprette en profil der.

 digitilaser

 

Det var mine 7 bud på links, som du lige så godt kan få oprettet, hvis du ikke allerede har. Det er links fra stærke sider, som helt klart vil gavne dit website organisk. Disse 7 links er naturligvis ikke nok i sig selv, til at få dig til tops i søgemaskinerne, men det er en god start.

6 reaktioner

  1. Hej Jakob
   Jo du har helt ret – artiklen her er jo fra 2016 – men du har helt ret de lukkede i marts 2017.

  1. Bruger selv de fleste af dem på flere af mine sider.
   Et andet fint link, som ikke koster noget er – gratis nyheder.dk

   Håber flere kan bruge det link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *