AI, SEO og Online Marketing – Hvordan gør du i praksis

ai i marketing og seo

Hvad er AI, hvordan kan det forstås og hvordan kan du bruge AI aktivt i dit konkrete arbejde med SEO og mere generelt med Online Marketing!

Det er temaet er for denne serie af emails og videoer fra Laust Kehlet og KH Online.

Jeg  deler ud af min erfaringer, bekymringer og de muligheder jeg ser i AI udviklingen. Fremtiden er nu, og det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt du vil benytte AI eller ej. Spørgsmålet er nu, hvordan du bruger AI i din markedsføring, og de ukendte faktorer er, hvordan AI kommer til at ændre sig over de næste par år. Jeg inviterer dig ind i min tilgang og til at bruge mine erfaringer!

Formatet bliver en blanding af video og emails. Videoer vil typisk være en længde mellem 10 til 30 minutter per afsnit, og det vil være mig, der hudløst ærligt fortæller, og viser frem man gør!

Tilmeld dig mailing listen nedenfor og kom med på en vild fed rejse til fremtidens SEO og online marketing med fuld knald på fra AI.

 

Nyhedsbrev: AI, SEO og Online Marketing i Praksis

Hvilke temaer kommer du til at høre om i denne serie. Der er allerede planlagt en håndfuld episoder, og de første er under redigering på nuværende tidspunkt. Så det jeg med sikkerhed kan sige bliver en del af serien er følgende:

  • Contentudvikling med AI – her er der allerede nu episoder på vej hvor jeg fortæller om hvordan vi bruger ChatGPT og hvordan man kan arbejde med at udvikle indhold.
  • Linkbuilding med AI – Vi har allerede nu fokus på hvordan linkbuilding kan blive bedre, billigere og hurtigere med AI. 

 

Nogle af de temaer, som jeg ikke har planlagt endnu, men som er meget mulige, som jeg kommer til at arbejde med er følgende:

  • Andre AI tools til Contentudvikling: Fx Jasper, Rytr, SEO.ai med danske Torbjørn Flensted og lignende.
  • YouTube SEO med AI – hvordan kan man bruge AI til at forbedre sine muligheder på YouTube.
  • AI billeder – hvilke AI billedeservices er de bedste og hvor langt er de og hvad er styrker og svagheder. Fx Dall E, Microsoft Designer, Canva etc.
  • Affiliate Marketing med AI – Hvad er mulighedern, hvilket begrænsninger er der og hvad er der af begrænsninger.

 

SEO ekspert laust kehlet

Om forfatteren:

Laust Kehlet har i over 13 år arbejdet med affiliate marketing og SEO. Laust Kehlet er partner i virksomheden KH Online.

KH Online hjælper små og mellemstore virksomheder med online markedsføring, videre så udvikler KH Online medier i form af hjemmesider og til en hvis grad YouTube kanaler.  Du kan finde Laust Kehlet her på LinkedIn og/eller sende ham en mail her: [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *