Black Friday med Step-Up Modellen

black friday

Dog max 2 måneder!

black friday

Black Friday på SEO-pakker: Vi gør det sjovt og ekstremt godt for din virksomhed

Black Friday modellen vi kører med i år kalder vi Step-Up modellen, og den er både lidt sjov og så er den guld værd for dig.

Vi kan kun gøre lave det her vilde tilbud, da vi har netop har ansat Simon Mørch Hansen som SEO specialist, hvor vi ikke har fyldt hans kalender op endnu. Simon Mørch Hansen – vores nye SEO specialist – er i øvrigt megastærk når det kommer til onpage-optimering, og han har blandt andet spillet den afgørende rolle i den her case med Amisbrugsbehandling.dk, som du måske allerede har læst her:
https://kh-online.dk/case-study-amisbrugsbehandling-seo/

priser
Fra vores side med priser på SEO pakker.

Du kan se vores SEO pakker her.

Conceptet: Step-Up modellen

Vi har 3 forskellig SEO pakker. 

Uanset hvilken af pakkerne du køber, så får du pakken, der er en tand størere i 2 måneder. (–> Step Up)

Vi håber så, at du derefter vil køre videre med os på enten den pakke, som du har købt ind på eller pakken, som du har fået i 2 måneder. Det er naturligvis ikke et krav til dig. Hos KH Online kører vi ikke med bindinger – Kunder skal være kunder hos os fordi de mener vi tilfører værdi – ikke fordi de er bundet af en kontrakt!

Vi har 3 forskellige SEO pakker. Alle 3 pakker består af en blanding af arbejde med indholdsudvikling, opbygning af styrke gennem links og teknisk analyse.

Når dagen er omme, så omregner vi altid pakkerne til timer – uanset om det drejer sig om timearbejde eller at bygge links. 

next stop

Her kommer det:

Så her får du pakkerne du betaler for og hvad og hvad du reelt får i de 2 måneder.

1) Godt i Gang SEO Pakken
Pakken indeholder normalt 4 timers arbejde, og den koster 2500 kroner. I Black Friday varianten får du, det der svarer til 8 timers arbejde i stedet for.
Et eksempel kunne være 4 timer på analyse og forslag til SEO forbedringer af artikler og udvikling af plan for nye artikler, der ville kunne styrke eksisterende landingssider og skaffe ekstra nye kunder til. De sidste 4 timer kunne ideelt blive omdannet til således at vi byggede 2 stærke links, som vi igen styrker igennem 10 discount links.

2) Next Step SEO Pakken 
Pakken indeholder normalt 8 timers arbejde, og den koster 4500 kroner. I Black Friday varianten får du, det der svarer til 16 timers arbejde i stedet for.
Et eksempel kunne være 6 timer på analyse og forslag til SEO forbedringer af artikler og udvikling af plan for nye artikler, der ville kunne styrke eksisterende landingssider og skaffe ekstra nye kunder til. 4 timer omdannet til forfatning af artikler. De sidste 6 timer kunne bruges til at byggede 3 stærke links, som vi igen styrker igennem 15 discount links.

3) Kompromisløs SEO Pakken
Pakken indeholder normalt 18 timers arbejde, og den koster 8500 kroner. I Black Friday varianten får du, det der svarer til 36 timers arbejde i stedet for.
Et eksempel kunne være en komplet gennemgang og analyse af hele hjemmesiden med henblik på hvilke artikler, der skal forbedres, blive som de er, slettes eller lægges sammen med andre, og videre finde ud af hvilke der skal skrives for at sætte sig på markedet, og hvilke typer links der skulle til for at komme i mål. Den næste måned kunne ideelt bruges til at udvikle artikel og få bygget links. 

Du kan max få SEO pakken med Black Friday Step Up modellen i 2 måneder og det er i december og i januar.

Så du må hellere få bestilt nu her.

Hvis du er interesseret, så svar med hvilken pakke du er interesseret på [email protected] eller giv mig et kald 29840342.

DEADLINE: Mandag 29. november

Mvh
Laust Kehlet
SEO Veteran Virksomhedsoplysninger.dk 
En del af KH Online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *