Black Friday tilbud for Online Marketers

Black Friday for marketers only

Så er tiden over os med tonsvis af marketing kampagner, og produkter som skal sælges i anledning af Black Friday. Vi kan jo også godt glemme os selv i denne hektiske tid. Og det er jo forfærdeligt i en tid, hvor den vigtigste sætning er:

Mig, mig og mig, nå men nok om mig, hvad syntes du om mig?

Men faktisk er der rigtig meget guf derude til billige penge!

Her kommer nogle af de tilbud jeg er stødt på, og hvis muligt er de naturligvis proppet med affiliate links!

Sidder du selv med nogle guldtilbud for marketers så skriv dem eventuelt direkte til mig, og hvis du har et affiliate link til siden, så send det gerne med, så adder jeg det lige!

Lynoversigt over tilbud – Klik på linksene og læs mere om tilbuddene her på siden 🙂

20 % rabat for altid på Datafeedr

Datafeedr – Lifetime rabat på 20%. Hvis du er affiliate og gerne vil arbejde med produktfeeds, så er Datafeedr et rigtigt spændende program. Her kan du med et enkelt plugin hive data ind fra tusindvis af webshops og stort set alle affiliate netværk i Danmark. Du kan nemt koble woocommerce op sammen med datafeedr.

Så hvad vil det lavpraktisk sige?

Her kommer et par eksempler på brug af Datafeedr:

Du skriver en produkt artikel om Puky løbecykler til din legetøjsaffiliatesider. Du siger til Datafeedr den skal lave et produktfeed med Puky løbecykler ud fra de forhandlere, du har sagt må indgå i produktfeedet. Wupti du har nu 200 Puky løbecykler fra forhandlere i hele Danmark. Vi bruger selv Datafeedr på 20-25 af vores affiliatesider i kombination med WooCommerce – Det kan godt være det lyder svært men det er faktisk super nemt at sætte op!

Link til Datafeedr lifetime rabat på 20%

Kyle Roofs onpage SEO kursus halv pris

Nu er det her kursus brandnyt, men Kyle Roof er en af dem, der har noget at komme med. Han har et videnskabeligt approach til onpage SEO, og han har lavet et ret stort kursus. Det koster boksen. Det koster 795 dollars normalt, men nu er det sat ned til 395 dollars. Det er en af de kurser jeg selv overvejer at investere i!

Her kan du se de forskellige moduler i Kyles kursus:

black friday kyle roof

Kurset varer omkring 7 timer og består af 114 mindre instruktionsvideoer. Jeg har ikke selv set det, men det er en af de tilbud som jeg selv lurer en del på.

Du kan finde tilbuddet her!

Linkbuilding: 50% på klippekort fra KH Online

Mangler du linkbuilding til din hjemmeside, så er her et fedt tilbud. Vi har vores 3 klippekort på tilbud:

Basis klippekort: 5 klip – Hvert klip er lig med en artikel udgivet på en af vores sider med links til din side og videre så er det inklusiv at vi skriver artiklerne. Normal pris: 5000 kroner – Black Friday/CyberMonday tilbud: 2500 kroner.

Guld klippekort: 10 klip – Hvert klip er lig med en artikel udgivet på en af vores sider med links til din side og videre så er det inklusiv at vi skriver artiklerne. Normal pris: 9500 kroner – Black Friday/CyberMonday tilbud: 4750 kroner.

Platin klippekort: 25 klip – Hvert klip er lig med en artikel udgivet på en af vores sider med links til din side og videre så er det inklusiv at vi skriver artiklerne. Normal pris: 20.000 kroner – Black Friday/CyberMonday tilbud: 10.000 kroner.

Her er et lille screenshot med lidt data fra nogle af vores hjemmesider:

udvalg af sites
udvalg af sites

Hvis du er interesseret i dette tilbud, så kontakt Laust på [email protected] .

Deadline for tilbud: Mandag d. 2. december!

Bundle: iThemes Security, BackupBuddy, Landing Pages, Content Upgrade og mange flere

Normalprisen for dette bundle er 250 dollars. Det er sig selv et rigtig godt tilbud specielt i betragtning af iThemes Security alene koster 200 dollars og det samme gør Backup Buddy.

Men for at det ikke skal være løgn, så er der halv pris på ovenstående bundle. Så prisen er 125 dollars for alle deres Unlimited Premium pakker.

ithemes security

Du kan finde tilbuddet her!

No. 1 Caching Plugin – WP Rocket = 35% rabat

WP Rocket kører 35% på alle deres pakker. Så uanset om du har brug for det bedste caching around til en side, et par stykker eller ubegrænset antal, så er det nu du skal slå til.

1 site = 31,85 dollars (normalt 49 dollars)
3 sites  = 64,35 dollars (normalt 99 dollars)
Unlimited sites = 161,85 dollars (normalt 249 dollars)

Find tilbuddet her!

Nedenstående oversigt er fra WP Rockets egen vurdering af deres overlegenhed i forhold til de andre cacheprogrammer – Men selv om det selvfølgelig er udtryk for selviscenesættelse, så er der faktisk noget om snakken!

Få flere leads med OptinMonster = 35% rabat

OptinMonster kører 35% på alle deres pakker. Ønsker du flere leads og konverteringer på din eller dine kunders hjemmeside? Så er OptinMonster et godt værktøj.

1 site = 70,20 dollars (normalt 108 dollars)
2 sites  = 148,20 dollars (normalt 208 dollars)
3 sites = 226,20 dollars (normalt 348 dollars)
5 sites = 382 dollars (normalt 588 dollars)

Find tilbuddet her!

Kender du til andre gode Black Friday tilbud for Marketers, SEO folk og andre Online Specialister, så skriv dem gerne nedenfor i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *