Opdateret d. 29. januar 2023 af Laust Kehlet

Digital marketing bureau København - Vækst online i 2023

KH-Online er et digital marketing bureau i København, som gennem årene har haft fornøjelsen af at servicere et utal af kunder. Er du derfor på udkig efter et firma, der har specialiseret sig i digital markedsføring, så er du kommet til de helt rigtige.

Vi har valgt at specialisere os i online marketing, da digitale løsninger er noget, vi brænder for. Det betyder, at du er i trygge hænder, når du vælger os som partner. Selvom vi har base i København, så kan vi hjælpe virksomheder fra hele landet med at skabe synlighed og vækst.

digital marketing bureau koebenhavn

Indholdsfortegnelse

Vi er et specialiseret digital marketing bureau i København

Ingen kan være eksperter i alle kanaler, men driver du en virksomhed, hvor der ikke sidder nogen specialister eller konsulenter i teamet, så kan det være en god idé i at søge ekstern hjælp. Det er netop her, at vi kommer ind i billedet.

Vi er nemlig kapaciteter i online marketing, så er dit mål at forbedre din omsætning og bundlinje, så er vi de rette til at indfri det ønske. Hos KH-Online møder du hele fem specialister i digital marketing bestående af Sune, Laust, Simon, Rasmus og Søren.

Vi har brugt årevis på at tilegne os viden og dygtiggøre os inden for den digitale verden, og det er vores kompetencer og ekspertise, der har gjort, at vi har kunne skabe resultater for vores kunder gang på gang.

Vi er bl.a. specialister i følgende:

 1. SEO

 2. Google annoncering

 3. Facebook annoncering

 4. E-mail marketing

 5. Linkbuilding

 6. Og meget mere!

Med én eller flere af ovenstående markedsføringsformer vil vi også kunne hjælpe med at skabe synlighed, flere købeklare kunder og omsætning til din hjemmeside. Læs videre for at blive klogere på vores forskellige specialer.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

SEO

KH-Online er et online marketing bureau i København med mange services og specialer, men især én ting er vi særlig kendt for; SEO. SEO (søgemaskineoptimering) er et felt, vi har arbejdet med i mange år, og som vi har skabt imponerende resultater med.

Vores fornemmeste opgave er at gøre vores glade kunder så synlige i søgeresultaterne på de mest relevante søgeord som muligt. Dette har vi haft – og har fortsat – stor succes med, hvorfor mange af vores SEO-kunder har været kunder i mange år.

Inden for SEO arbejder vi bl.a. med følgende:

 • Digital strategi

 • Søgeordsanalyser

 • Content

 • Linkbuilding

 • Hastighedsoptimering

Tag evt. et kig på vores SEO pakker, hvis du vil vide, hvad professionel søgemaskineoptimering koster.

Google Ads

Et andet felt, som vi er specialister inden for, er Google annoncering.

Google Ads er den betalte annonceform på Google – i modsætning til SEO, hvor trafikken så at sige er gratis. Google annoncering er på mange måder en fantastisk markedsføringsform.

Én af fordelene ved Google Ads er, at du kun betaler for annonceringen, når der bliver klikket på dine annoncer. En anden fordel er, at du kan målrette dine kampagner meget nøje. Det gør du ved at angive søgeord, som er relevante for din virksomhed og din målgruppe.

Sælger du f.eks. kosttilskud på nettet, kan du vælge, at dine annoncer skal vises på søgeord som billigt kosttilskud, køb kosttilskud, proteinpulver, proteinbarer uden gluten m.v. Du kan også målrette dine annoncer i forhold til køn, alder, interesser og meget mere.

digital marketing bureau københavn

Facebook annoncering

For at skabe trafik og flere besøgende til din hjemmeside, så er det alfa og omega, at din forretning er synlig der, hvor din målgruppe færdes. Her er Facebook annoncering – og dermed Social Ads – ikke til at komme udenom.

Med Facebook Ads undgår du at skyde med spredehagl. Facebook’s annonceværktøjer gør det nemlig muligt at målrette annonceringen ned i meget specifikke målgrupper. Du har dermed en alletiders mulighed for at komme ud til netop dine målgrupper på de sociale medier.

Vi er så erfarne og specialiserede i Social Ads, at vi foruden at kalde os for et digitalt marketing bureau også kalder os for et Facebook bureau. Vi er nemlig eksperter i at vækste forretninger gennem velovervejede budskaber samt korrekt segmentering på Facebook.

E-mail markedsføring

E-mail markedsføring er endnu en digital markedsføringsform, som vi har arbejdet med i en lang årrække. Succes med email marketing automation er ikke noget, man kommer sovende til, men med vores assistance vil du kunne løfte din forretning til et endnu højere niveau.

For at få succes med marketing automation skal der indsamles e-mailadresser. Det kræver en god strategi, og det kræver, at du har sat dig ind i reglerne på området.

Vi besidder viden om både strategier og regler, så tøv ikke med at rådføre dig med os. Vi overtager gerne den fulde kontrol over din email marketing, hvis du ønsker at frigøre tid.

Tjek gerne vores markedsføringspakker ud for info om, hvad det koster.

digital marketing

Linkbuilding

Content is king, siger man, men uden linkbuilding kommer du måske aldrig til at erobre de ønskede førstepladser i søgeresultaterne. Hos KH-Online har vi erfaret, at man opnår de bedste resultater med søgemaskineoptimering, hvis der også arbejdes med linkbuilding.

Som du måske er bekendt med, så betragtes et link fra en ekstern hjemmeside som en anbefaling af din virksomhed. Der er dog forskel på links og kvaliteten af disse, hvorfor det ikke kun gælder om at bygge mange links, men om at bygge relevante og autoritære links.

For den uerfarne kan det være sutrolig svært at gennemskue, hvilke eksterne links der giver værdi, og hvilke der ikke gør. Vi har mange års erfaring med linkbuilding, så vi kan også hjælpe dig med at styrke din hjemmeside gennem linkbuilding.

Og meget mere!

KH-Online kan som et professionelt og alsidigt digitalt bureau i København ikke kun assistere, når det kommer til SEO, Google Ads, Social Ads og linkbuilding. Vi har også specialer inden for andre kanaler.

Vi gør opmærksom på, at vi også tilbyder workshops, strategi-arbejde og pressemeddelelser. Ønsker du at få seriøs og brugbar feedback på din hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kommer med en fremtidsplan for din marketing og fortæller dig, hvordan du skal implementere de anbefalede tiltag og projekter. Søger du hjælp til en form for digital marketing, som vi ikke har været omkring, så kan vi måske hjælpe dig.

Hvorfor bruge et digital marketing bureau i København?

Nogle virksomheder vælger at bruge et digitalt bureau. Andre foretrækker at hyre én markedsføringsekspert til at varetage virksomhedens optimering. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og hvad der er rigtigt for din hjemmeside afhænger af flere forskellige faktorer.

Her er fordelene ved at alliere sig med et digitalt bureau:

 1. Du kan lettere skalere op og ned efter sæson, økonomi m.v. – Én af fordelene ved at bruge et firma til digital markedsføring er, at de ter let at skalere op og ned efter behov. I højsæsonen kan der f.eks. bruges lidt ekstra ressourcer på branding og performance, mens det i andre perioder giver mening at skrue lidt ned for annonceringen.

 2. Det kræver mindre administrativt arbejde – En anden markant fordel er, at det rent administrativt er langt mindre krævende at outsource online marketing til et firma. I stedet for at skulle tænke på forsikringer, lønudbetaling, feriepenge, pension og meget mere, så skal du blot sørge for at betale én månedlig faktura.

 3. Du kan få en månedlig pris, der er langt lavere end lønnen til en fuldtidsansat – En fuldtidsmedarbejdere, der skal varetage virksomhedens marketing, kan snildt koste en virksomhed 30.000 eller 40.000 kr. i løn om måneden. Her kunne et godt alternativ være at bruge et performance firma, hvor du kan komme langt for 10.000, 15.000 og 20.000 kr. om måneden.

 4. Du har adgang til flere medarbejdere og dermed flere specialer – Når du hyrer KH-Online, som bør være dit foretrukne digitale marketing bureau, så får du ikke kun adgang til én, men op til flere eksperter. Vi er nemlig et hold af markedsføringseksperter, som gør en dyd ud af at hjælpe danske og udenlandske virksomheder med at gøre deres digitale markedsføring profitabel.

facebook specialist københavn

Hvad koster det at få hjælp af et digital marketing bureau i København?

Som vi teasede for lidt tidligere, så er det tit og ofte billigere at hyre et digitalt marketing bureau end at ansætte en manager internt. Der er naturligvis ingen regler uden undtagelser, men hos KH-Online kan du forvente at få meget performance for pengene.

Prisen for at hyre et digitalt firma i København kommer an på flere parametre. Det kommer først og fremmest an på, om du kun ønsker at outsource SEO eller sociale medier. Jo mere af arbejdet vi skal varetage, desto højere bliver den månedlige pris.

I topmenuen kan du under Priser få et overblik over, hvad vores forskellige services koster.

Vælg os som digital marketing bureau uanset geografi

Du behøver ikke at drive forretning i København for at indgå et samarbejde med os. Vi holder godt nok til i Herlev i København, men da vi arbejder med digital markedsføring, så kan vi hjælpe virksomheder fra hele landet.

Ved at vælge KH-Online som din samarbejdspartner inden for digital marketing kan du stole trygt på, at der vil blive arbejdet hårdt for at realisere dine målsætninger.

Du kan outsource hele eller dele af din online marketing

Som tidligere nævnt, så er det op til dig, om du vil outsource hele eller dele af din online markedsføring. Vi har flere kunder, der kun outsourcer SEO eller annoncering på de sociale medier til os, men vi har også mange kunder, der har overladt hele kunderejsen til os.

Foretrækker du at gøre de ting, du er bedst til selv og overlade optimering og eksekvering til andre, så lad os håndtere dine medier. Vi rapporterer løbende, så du ved præcis, hvordan det går med annonceringen.

Vi sidder desuden klar til at besvare spørgsmål og lytte til input, hvis du måtte have noget på hjerte.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Glem alt om lange bindingsperioder og urimelige vilkår skrevet med småt

Der findes online marketing bureauer, der binder deres kunder i både et, to og sågar fem år. Sådanne bureauer findes overalt i landet, og her er København ingen undtagelse.

Hos KH-Online går vi gerne en ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse. Hvis en kunde mod forventning ikke er tilfreds, så er det let at stoppe samarbejdet. Vi opererer nemlig ikke med urimelige bindingsperioder, og vi skriver ikke noget med småt i vores kontrakter.

Med andre ord kan du være sikker på at blive tilknyttet et troværdigt firma. Vil du vide mere om, hvordan vi skiller os ud fra mængden, så kontakt os gerne på telefon eller mail.

Vi er et digital marketing bureau i København for både B2B- og B2C-firmaer

Alle virksomheder kan få brug for at alliere sig med et digitalt bureau. Såvel store som små virksomheder og såvel B2B-virksomheder som B2C-virksomheder. Af følgende grund henvender vi os til alle virksomhedsstørrelser og virksomhedstyper – både nationalt og internationalt.

For os er det ikke vigtigt, om du sælger den ene eller anden vare eller ydelse, eller om din virksomhed har 2 eller 200 ansatte. Det vigtigste er, at du har ambitioner på vegne af din virksomhed, og at du har tillid til, at digital marketing kan være med til at indfri de ambitioner.

Og husk; det er uforpligtende at indhente et tilbud fra KH-Online. Udfyld vores kontaktformular nederst på siden med navn, telefonnummer og e-mailadresse, hvis vi skal kontakte dig.