Hvad er historien bag Editap. Editap var et norsk iværksætterprojekt, hvor formålet var at udvikle en af verdens mest simple og nemme hjemmesidesystem.

Projektet påbegyndtes så vidt vi kan se et sted mellem 2015 og 2017. I den periode virksomheden kørte havde de stor success med deres projekter.

Nøglen bag deres succes bestod af 6 komponenter:

De 6 komponenter bag successen

Her får du de 6 komponenter, der gjorde successen.

  1. Hurtig og nemt at starte ud med. Vælg din branche, find et design, der allerede passer og så skal du blot tilrette en smule. Der er masser af moduler, som allerede er færdiggjort, som du blot skulle indsætte, hvor det passede bedst med din hjemmeside eller også kunne du bare udelade det.
  2. Nemt at håndtere mens du er på farten. Hjemmesidesystemes kan altid opdateres og udvikles på uanset om du er på en mobiltelefon eller på en laptop. Fleksibiliteten er her i højsædet, og med editap.no så kunne man nemt udvikle på sin hjemmeside uanset, hvor man var henne.
  3. Du behøves ikke at installere programmer på computeren eller apps til din mobil for at kunne køre editap.no. Alt du behøvede for at komme godt igang og for at kontinuerligt arbejde med din side var en browser. Intet andet end en helt almindelig browser.
  4. Responsiv og mobilbaseret hjemmesidesystem. Der er ingen grund til at bekymre dig om at hjemmesiden kunne ses på mobiler. Systemet var designet til at se lækkert ud på mobil.
  5. SEO optimeret system. Systemet var bygget op omkring lette strukturer og brugervenlighed, hvilket gjorde at siden var særlig stærk, når det kom til SEO. SEO optimering kræver hurtige hjemmesider, og muligheden for god infrastruktur. Det var netop det som Editap.no havde udviklet. Det var også en hjemmeside, hvor urls var bygget så de var nemme at linke til. Igen en rigtig god ting for SEO og søgemaskineoptimering.
  6. Kombiner forskellige designs til at skabe dit helt eget udtryk. Du kan skifte fra det ene til det andet design og så tage de dele du bedste kan lide.

Hvorfor stoppede Editap.no – det ved vi ikke. Men det var formodentlig mellem 2018 og 2019. Hvad var grunden til at editap.no lukkede det ved vi heller ikke, men vi formoder der har været en dybereliggende grund.