Opdateret d. 22. maj 2023 af Sune Berg Hansen

Facebook bureau København - Profitabel annoncering i 2023

Facebook annoncering kan være yderst profitabelt, men for at gøre de målrettede kampagner så effektive og profitable som muligt, så skal der skrues på de rette knapper. Med andre ord: Dét kræver specialiseret viden.

For at få adgang til netop den viden kan det være hensigtsmæssigt at hyre et professionelt Facebook bureau i København. Hos KH-Online besidder vi den viden, der skal til, for at du kan få succes med din annoncering på én af verdens største sociale medier, Facebook.

facebook bureau koebenhavn

Indholdsfortegnelse

Facebook bureau i København med mange års erfaring

Facebook byder på en hel verden af annonceringsmuligheder. Annonceringsmuligheder, som kan være med til, at løfte din virksomheds omsætning og vækst til et nyt niveau.

Vi har et indgående kendskab til alle de eksisterende annonceformater. Selvom vi har base i Herlev i København, så hjælper vi mange forskellige virksomheder i hele landet med deres annoncering.

KH-Online er et digitalt marketing bureau med mange specialer. Vi beskæftiger os ikke kun med discipliner som SEO, Google Ads, Instagram og e-mail marketing, men fungerer også som dit lokale Facebook bureau i København.

Vores lille, men yderst kompetence team af specialister, har mange års erfaring inden for Facebook annoncering. Den erfaring kan du trække på som kunde hos os.

Vi kan ikke kun byde ind med vejledning og sparring, men kan også tilbyde planlægning, udformning og implementering af kampagner samt løbende rapportering. Vi vil gå langt for at sikre gode resultater, da vi lever af glade og tilfredse kunder.

Hvad end du har gjort dig tanker om at outsource hele eller dele af din Facebook annoncering, så skal du være meget velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende snak.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Det hele starter med en god strategi

Facebook er en både stor og kompleks platform, der rummer et utal af helt unikke muligheder, når det kommer til markedsføring og annoncekampagner. Uden den rette knowhow kan det dog være svært at manøvre i det store univers

Mange virksomheder kaster sig hovedkulds over annonceringen, men desværre udebliver resultaterne ofte. Det skyldes typisk, at der ikke er blevet gjort tanker og overvejelser om målsætninger, målgrupper, tone of voice, marketingbudget og andre faktorer.

Ofte spilder man både tid og penge ved at annoncere på Facebook uden at have en egentlig strategi eller plan, og det er en skam.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få lagt en ordentlig strategi, og derfor vil det være første punkt på dagsordenen, hvis du indleder et samarbejde med os. Strategien udarbejdes i samarbejde med dig og/eller dine medarbejdere med udgangspunkt i dine målsætninger og dit budget.

Vi gør din Facebook annoncering effektiv og profitabel

Det kræver ikke en lang markedsføringsuddannelse eller adskillige års erhvervserfaring at opsætte en annonce på Facebook. Det er nemlig relativt let at gå til, men den helt store kunst er at gøre kampagnerne både effektive og profitable.

For at gøre annonceringen profitabel er en målrettet strategi og et indgående kendskab til annoncemulighederne et must. Det er ligeledes alfa og omega, at målgrupperne er defineret meget klart, og at kampagnerne bliver målrettet disse målgrupper.

Det er alt sammen noget, vi er eksperter i.

 

Vi kan bl.a. hjælpe med at skabe flere:

  • Likes

  • Følgere

  • Bookinger

  • Salg

  • Opkald

  • Trafik til din hjemmeside

  • .. og meget mere!

 

Den ene mulighed behøver ikke at udelukke den anden. Du kan dog med fordel gøre dig tanker om, hvad du ønsker at få ud af din annoncering på Facebooks annoncenetværk.

facebook bureau københavn

Vi vægter åbenhed og gennemsigtighed højt

KH-Online er et Facebook bureau, der gør tingene ordentligt, når vi hjælper virksomheder. Vi brænder for at skabe gode resultater, og vi gør en dyd ud af at holde en tæt og ligeværdig dialog med alle vores mange kunder.

Åbenhed og gennemsigtighed er nogle af vores kerneværdier.

Vores fokus på gennemsigtighed kommer bl.a. til udtryk gennem vores priser og kontrakter. Forud for ethvert samarbejde udarbejder vi et uforpligtende tilbud, der giver dig vished om, hvad vores hjælp koster på månedlig basis, så du undgår uønskede overraskelser.

Vi er desuden åbne og transparent omkring din annoncerings performance på Facebook. Vi rapporterer løbende, så du får et aktuelt og værdifuldt indblik i, hvad du får ud af dine annoncekroner.

Og skulle der være spørgsmål til noget, så står vi altid klar med et svar.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Derfor er vi det rette Facebook bureau for din virksomhed

KH-Online kan meget vel være det helt rigtige match for dig og din virksomhed, hvis du er på udkig efter et Facebook bureau i København.

Vi har både den fornødne knowhow og erfaring på området, samtidig med at vi formår at være personlige og gennemsigtige.

 

Vi er det rette Facebook bureau for dig og din virksomhed af følgende grunde:

  1. Vi har hjulpet hundredvis af virksomheder med at vækste – Facebook er et felt, vi har arbejdet inden for i mange år. Vi har i årenes løb hjulpet mange virksomheder med at vækste gennem annoncering på Facebook. Det har givet værdifuld erfaring, ekspertise og værktøjer, som din forretning kan nyde godt af. Vi tager os af din Facebook-side, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

  2. Vores priser er gennemsigtige og overskuelige – En anden god grund til at vælge et Facebook bureau som vores handler om vores priser, der er både gennemsigtige og overskuelige. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får et nøjagtigt svar på, hvad vores arbejde på Facebook koster, og hvad du får for pengene.

  3. Vi opererer som udgangspunkt ikke med binding – Vi tilbyder flere forskellige pakker inden for Facebook annoncering, og fælles for de fleste af dem er, at der ikke opererer med binding.

Vi hjælper både B2B- og B2C- virksomheder med Facebook annoncering

Facebook annoncering hører til blandt de annonceringsformater, som kan være effektive for både B2B- og B2C-virksomheder. Det skyldes ikke mindst, at der er rig mulighed for at målrette annoncerne ned til mindste detalje.

Hvad end dine kunder og følgere derfor er privatpersoner og/eller virksomheder, så kan vi hjælpe dig med at gøre dine kampagner på Facebook succesfulde og profitable.

I dag bør enhver virksomhed være synlig på Facebook, da det fortsat er verdens største sociale medie med milliarder af brugere. Ja, faktisk er over halvdelen af Danmarks befolkning på Facebook.

Da der er så mange aktive brugere af Facebook, så er sandsynligheden for, at dine potentielle kunder færdes på mediet meget stor.

Er du i tvivl om, hvor stort potentialet i realiteten er, så tøv ikke med at række ud til os. Så undersøger vi gerne sagen og giver dig på ganske kort tid input til, hvordan det store og uudnyttede potentiale kan forløses.

 

facebook specialist københavn

Få et uforpligtende tilbud fra et kompetent Facebook bureau

Hvad koster det at hyre et Facebook bureau? – spørger du måske…

Det korte svar er, at det afhænger af en lang række faktorer. Det afhænger bl.a. af, hvor mange annoncer der skal opsættes, hvorvidt der er behov for løbende splittests, hvorvidt der skal køres retargeting og meget mere.

Da prisen er meget individuel, så vil vi opfordre dig til at kontakte os. Vi tager en uforpligtende dialog om dine tanker og målsætninger, og ud fra dette giver vi et uforpligtende tilbud.

Kontakt os via kontaktformularen herunder eller ring eller skriv direkte til Sune Berg Hansen på 53 70 50 60 eller [email protected].