Kontakt os på 53 70 50 60

star Hjemmeside design

 

Hjemmeside design eller web design er en essentiel del af brugerens oplevelser. Hjemmeside design plejede at have fokus på at designe hjemmesider til desktopbrowsere – Men siden midten af 2010erne, er hjemmeside design til under mobil- og tabletbrowsere blevet meget vigtig.

Som webdesignere, arbejder vi med hjemmesidens udseende, layout og i nogle tilfælde indholdet af et websted. Udseende vedrører f.eks. farver, skrifttype og billeder. Layout vedrører hvordan information er struktureret og kategoriseret.

For at have et godt design af din hjemmeside skal den være nem at bruge, æstetisk tiltalende og skal passe til målgruppen og ens brand. Ved design af hjemmesider er der stor fokus på enkelthed og funktionalitet.  Så bliver brugeren hverken distraheret eller forvirret af hjemmesiden.

Ring til os

Har du spørgsmål til hvordan vi håndterer hjemmeside design?

Ring til os i dag på 53 70 50 60

Hvad har KH-Online specialiseret indenfor hjemmeside design? 

HTML & CSS

Kort sagt er HTML og CSS er to af de kerneteknologier til opbygning af hjemmesider. HTML giver struktur til hjemmesiden og CSS giver det visuelle layout til en række enheder på siden.

WordPress

Som udgangspunkt bruger vi WordPress systemet til at udvikle hjemmesider, da vi mener det er det bedste og mest brugervenlige system. WordPress er den simple og mest populære genvej til at skabe egne hjemmesider eller blogs. Selvom WordPress er et simpelt system, kan man sagtens integrere temaer og plugins for at gøre hjemmesiden mere personlig.

Divi Builder

Under WordPress, findes der alverdens temaer som kan bruges til at designe hjemmesiden. Hos KH-Online bruger Divi temaet, som giver mulighed for at designe din hjemmeside, præcis som du ønsker!

Dine udfordringer?

Hos KH-Online tilbyder vi flere forskellige løsninger indenfor hjemmeside design. Der kan være forskellige årsager til, hvorfor folk henvender sig til os. Vi har haft forskellige kunder med forskellige udfordringer såsom:

 

  1. Kunden har en hjemmeside men vil have flyttet den over på WordPress og Divi. Du vil have præcis samme design som du har i dag, men i et mere brugervenligt system.
  2. Kunden har ikke en hjemmeside, men en visuel idé til hvordan den skal se ud.
  3. Kunden har hverken en hjemmeside eller en idé til hvordan den skal se ud, men vil have hjælp til det.

Typer af hjemmesider du får hos os

Hos KH-Online tilbyder vi grundlæggende disse typer af hjemmesider:

  • Webshops
  • Erhvervshjemmesider
  • Portfolio hjemmesider
  • Blogs og personlige hjemmesider
  • Brochure/Katalog hjemmesider

Vil du have noget helt andet? Uanset hvad du har af udfordring for os, kan vi arbejde sammen og finde den bedst mulige løsningen til dig eller din virksomhed.