HurtigMums.dk

HurtigMums.dk er vores største hjemmeside. På HurtigMums er der i skrivende stund over 400 unikke opskrifter, og det tal bliver bare ved med at vokse. Der er over 250.000 unikke brugere, der hver måned besøger og bruger opskrifter fra HurtigMums.

Du kan læse historien om den første tid med HurtigMums i denne artikel, og siden hen er siden blot blevet ved med at vokse, og så vidt vi kan vurdere er det i  dag Danmarks 4 største opskriftside efter DK-Kogebogen (alle tiders opskrifter), Arla og ValdemarsRo.

Vinklen

Der er særligt to ting, der kendetegner udviklingen af HurtigMums, og den unikke vinkel og stil som HurtigMums har bragt til den danske madverden. Det er egentlig ikke særligt revolutionerende, men vi syntes ikke vi har set lignende i Danmark.

  1. Opskrifter der er tro mod hvad besøgende søger på. Når du søger på pandekager hos HurtigMums, så får du en traditionel Rasmus Klump pandekage opskrift som du kan se her.
  2. Vi fokuserer på maden og madens historie. Det er ret unikt, da rigtig mange madbloggere har fokus på deres egen livsstil og sammenhæng med maden, og det er jo også fint. Når vores fokus er på madens væsen og historie, så er det netop fordi vi mener maden er større end vores egen relation til maden.

De to ting kombineret betyder at vi har rigtig mange store danske opskrifter, men hvad der er færre der ved er, at vi faktisk også har specialiseret os i en lang række lokale opskrifter fra andre lande. Her er vores tanke på den ene side, at hive ferieoplevelser af den kulinariske art hjem i de danske køkkener. På den anden side er det faktisk også et ønske fra vores side at målrette opskrifter mod 2. og 3. generations indvandrere, der har en stærk relation til deres forældre eller bedsteforældres køkken, men som foretrækker at læse opskrifter på dansk. Her er det naturligt særligt at tænke på det tyrkiske mindretal i Danmark, men for så vidt også andre etniske mindretal.