Facebook Bureau i København

facebook bureau københavn

Facebook byder på en hel verden af annonceringsmuligheder. Annonceringsmuligheder, som kan være med til at løfte din virksomheds omsætning og vækst til et nyt niveau.

Facebook annoncering kan være yderst profitabelt, men for at gøre annonceringen så effektiv og profitabel som muligt, så skal der skrues på de rette knapper – og dét kræver specialiseret viden. For at få adgang til den viden kan det være hensigtsmæssigt at hyre et Facebook bureau som vores.

Hos KH-Online besidder vi netop den viden og erfaring, der skal til, for at du kan få succes med din annoncering på verdens største sociale medie, Facebook. Vi har et indgående kendskab til alle de eksisterende annonceformater, og vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Vi har base i København, men hjælper virksomheder i hele landet med deres annoncering.

På billedet er det vores Head of Facebook Sune Berg Hansen, der er Facebook specialist med speciale i copy-writing.

Facebook bureau i København med mange års erfaring

KH-Online er et marketingbureau med mange specialer. Vi beskæftiger os ikke kun med discipliner som SEO, Google Ads og e-mail marketing, men fungerer også som dit lokale Facebook bureau i København.

Vores lille, men yderst kompetente team, har mange års erfaring inden for Facebook annoncering, og den erfaring kan du trække på som kunde hos os. Vi kan ikke kun byde ind med vejledning og sparring, men kan også tilbyde planlægning, udformning og implementering af annoncekampagner samt løbende rapportering. Vi vil gå langt for at sikre gode resultater, da vi lever af glade og tilfredse kunder.

Hvad end du har gjort dig tanker om at outsource hele eller dele af din Facebook annoncering til et Facebook bureau, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Det er helt uforpligtende.

Det hele starter med en god strategi

Facebook er en både stor og kompleks platform, der rummer et utal af muligheder, når det kommer til annoncering. Dette kan være en fordel, hvis man formår at udnytte de mange muligheder, men uden den rette knowhow kan det være svært at manøvre i det store univers.

Mange virksomheder kaster sig hovedkulds over annonceringen, men desværre udebliver resultaterne ofte. Det skyldes typisk, at der ikke er blevet gjort tanker og overvejelser om målsætninger, målgrupper, budget og andre faktorer. Ofte spilder man både tid og penge ved at annoncere på Facebook uden at have en egentlig strategi eller plan, og det er en skam.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få lagt en ordentlig strategi, og derfor vil det være først punkt på dagsordenen, hvis du indleder et samarbejde med os. Strategien udarbejdes i samarbejde med dig med udgangspunkt i dine målsætninger og dit budget.

Vi gør din Facebook annoncering effektiv og profitabel

facebook bureau københavnDet kræver ikke en lang markedsføringsuddannelse eller adskillige års erhvervserfaring at opsætte en annonce på Facebook. Det er nemlig relativt let at gå til. Den helt store kunst er at gøre annonceringen både effektiv og profitabel.

For at gøre annonceringen profitabel er en målrettet strategi og et indgående kendskab til annoncemulighederne et must. Det er ligeledes alfa og omega, at målgrupperne er defineret meget klart, og at kampagnerne bliver målrettet disse målgrupper. Det er alt sammen noget, vi er eksperter i.

Vi kan bl.a. hjælpe med at skabe flere:

  • Likes
  • Følgere
  • Bookinger
  • Salg
  • Opkald
  • Trafik til din hjemmeside
  • .. og meget mere!

Den ene mulighed behøver ikke at udelukke den anden, men du kan med fordel gøre dig tanker om, hvad du ønsker at få ud af din annoncering.

På billedet ser du Kasper Bisgaard, der er vores tekniske Facebook specialist. 

Vi vægter åbenhed og gennemsigtighed højt

KH-Online er et Facebook bureau, der gør tingene ordentligt.

Vi brænder for at skabe gode resultater, og vi gør en dyd ud af at holde en tæt dialog med alle vores kunder.

Åbenhed og gennemsigtighed er nogle af vores kerneværdier.

Vores fokus på gennemsigtighed kommer bl.a. til udtryk gennem vores priser og kontrakter. Forud for ethvert samarbejde udarbejder vi et uforpligtende tilbud, der giver dig vished om, hvad vores annonceringshjælp koster på månedlig basis, så du undgår uønskede overraskelser.

Vi er desuden åbne og transparente omkring din annoncerings performance. Vi rapporterer løbende, så du får et aktuelt og værdifuldt indblik i, hvad du får ud af dine annoncekroner. Og skulle der være spørgsmål til noget, så står vi altid klar med et svar.

Derfor er vi det rette Facebook bureau for din virksomhed

KH-Online kan meget vel være det helt rigtige match for dig og din virksomhed, hvis du er på udkig efter et Facebook bureau i København, der ikke kun har den fornødne knowhow og erfaring på området, men som også formår at være personlige og gennemsigtige.

Vi er det rette Facebook bureau for dig og din virksomhed af følgende grunde:

  1. Vi har hjulpet hundredvis af virksomheder med at vækste – Facebook annoncering er et felt, vi har arbejdet inden for i mange år, og vi har i årenes løb hjulpet mange virksomheder med at vækste gennem annoncering på Facebook. Det har givet værdifuld erfaring og ekspertise, som din virksomhed kan nyde godt af. Vi tager os af din annoncering, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.
  2. Vores priser er gennemsigtige og overskuelige – En anden god grund til at vælge et Facebook bureau som vores handler om vores priser, der er både gennemsigtige og overskuelige. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får et nøjagtigt svar på, hvad vores arbejde koster, og hvad du får for pengene.
  3. Vi opererer som udgangspunkt ikke med binding – Vi tilbyder flere forskellige pakker inden for Facebook annoncering, og fælles for de fleste af dem er, at der ikke opereres med binding.

Vi hjælper både B2B- og B2C- virksomheder med Facebook annoncering

Facebook annoncering hører til blandt de annonceringsformer, som kan være effektive for både B2B- og B2C-virksomheder. Det skyldes ikke mindst, at der er rig mulighed for at målrette annoncerne ned til mindste detalje, hvilket sikrer, at du når ud med dit budskab til dine potentielle kunder i stedet for at skyde med spredehagl. Hvad end dine kunder derfor er privatpersoner og / eller virksomheder, så kan vi hjælpe dig med at gøre din Facebook annoncering succesfuld.

I dag bør enhver virksomhed være synlig på de sociale medier, da det fortsat er verdens største sociale medie med milliarder af brugere. Ja, faktisk er over halvdelen af Danmarks befolkning på Facebook.

Da der er så mange aktive brugere af Facebook, så er sandsynligheden for, at dine potentielle kunder færdes på dette medie meget stor. Er du i tvivl om, hvor stort potentialet i realiteten er, så tøv ikke med at række ud til os. Så undersøger vi gerne sagen og giver dig input til, hvordan det store og uudnyttede potentiale kan forløses.

Få et uforpligtende tilbud fra et kompetent bureau

Hvad koster det at hyre et Facebook bureau? – spørger du måske…

Det korte svar er, at det afhænger af en lang række faktorer. Det afhænger bl.a. af, hvor mange annoncer der skal opsættes, hvorvidt der er behov for løbende splittests, hvorvidt der skal køres retargeting og meget mere.

Da prisen er meget individuel, så vil vi opfordre dig til at kontakte os. Vi tager en uforpligtende dialog om dine tanker og målsætninger, og ud fra dette giver vi et uforpligtende tilbud.

Kontakt os via en af kontaktformene her på siden eller ring eller skriv direkte til Sune Berg Hansen på

Tlf: 53 70 50 60

Email: [email protected]