Få hjælp til online markedsføring

KH-Online er dit online marketing bureau

KH-Online er et online marketing bureau, der gennem en datadrevet tilgang til online markedsføring skaber digital synlighed og vækst for B2B- og B2C- virksomheder. Vi brænder for digital markedsføring, content marketing, teknisk optimering, sociale medier og branding.

online marketing bureau

Vi er hverken et af de største eller ældste digitale marketing bureauer i branchen, men som kunde hos os er du både sikret en ærlig, resultatorienteret og transparent digital samarbejdspartner. Vi lytter til dig og dine mål med digital markedsføring – både off page og on page.

KH-Online er et pålideligt online marketing bureau

KH-Online er ikke bare endnu et online marketing bureau i København. Vi er specialister med en viden og en passion for både push og pull markedsføring, som rækker langt udover det sædvanlige.

Vi tilbyder bl.a. følgende services:

Med andre ord er vi et online marketing bureau, som dækker hele kunderejsen for nuværende og potentielle kunder. Vi kan varetage hele din digitale marketing, men du kan også outsource noget af arbejdet.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside.

Det førende online marketing bureau i København

Som det førende digitale marketing bureau i København, mestrer vores eksperter alle discipliner inden for online markedsføring, producere indhold, teknisk struktur, responsivt design, lokal SEO og meget andet.

På den måde er du som kunde hos KH-Online i trygge hænder og sikret en komplet, 360 graders løsning, der vil sikre dig online synlighed, organisk trafik og kunder samt at du forbliver relevant.

Vil du vide mere om online markedsføring?

Udforsk nogle af vores blogindlæg og bliv endnu klogere på emnet, som for mange mennesker kan føles kompleks; online markedsføring:

"KH-Online er blandt de allerbedste til digital markedføring i Danmark. Jeg giver dem mine bedste anbefalinger. Udover høj faglighed, er serviceniveauet i top."

Vi skaber resultater gennem online markedsføring

Siden 2015 har vi haft den store fornøjelse af at skabe målbare resultater og online synlighed for både små og store virksomheder på tværs af brancher og landsdele. Vi har hjulpet alt fra lokale forretninger og nationale webshops til globale virksomheder og sågar rejsebureauer.

Under vores referencer bliver du præsenteret for nogle af de virksomheder, vi har hjulpet med markedsføring online. Vi samler på tilfredse kunder og glæder os på forhånd til at gøre en forskel for endnu flere ambitiøse virksomheder – både nationalt og internationalt.

online markedsføring

Effektiv og målbar markedsføring med fuld transparens

For os er det vigtigt, at du får så meget ud af dine markedsføringskroner som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi effektiv og målbar markedsføring med fuld transparens og gennemsigtighed.

I tæt samarbejde med dig lægger vi en plan for din digitale markedsføring. En plan, der skal styrke din digitale tilstedeværelse og tiltrække brugere. Med en strategisk tilgang udvikler vi kampagner og igangsætter tiltag, der og konvertere besøgende til kunder og skaber et højere afkast (Return On Investment).

Vi måler på alt, hvad vi laver, og vi kan fortælle dig nøjagtigt, hvordan dine kampagner performer, og hvorvidt retningen er den rigtige. Vi rapporterer løbende og er helt transparente omkring både tiltag og performance.

online marketing

Du kan outsource hele din markedsføring til et online marketing bureau

I stedet for både at hyre et bureau til SEO, email marketing, Facebook annoncering (Paid Social) eller Google Ads, så kan du samle det hele hos ét bureau. Med os får du alle kompetencerne i ét digital marketing bureau.

En af fordelene ved at outsource hele kunderejsen til os er, at det giver mulighed for at skabe en rød tråd og udnytte synergierne mellem de forskellige marketingkanaler. Endvidere kan du nyde godt af, at du kun skal koordinere med én samarbejdspartner, som holder sig ajourført med regelmæssige opdateringer.

Få adgang til vores eksperters viden inden for online marketing

KH-Online beskæftiger folk med mange års erfaring inden for digital marketing og organisk markedsføring. De mange års erfaring har givet os en viden på, hvad der vedrører markedsføring og annoncering på nettet.

Denne viden nyder vores kunder godt af, når vi udvikler strategier og kampagner, f.eks. relevante søgeord på Google eller værdifuldt content på sociale medier. Vi deler dog også ud af vores viden på anden vis.

På vores hjemmeside finder du en ordbog, hvor vi  forklarer forskellige begreber og emner inden for digital marketing, online annoncering mm. Derudover deler vi ud af vores viden via alle cases og vores blog.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside.

Succesfuld digital marketing starter med en god strategi

KH-Online fungerer ikke kun som din eksterne marketingsafdeling. Vi er også din online marketing manager på Google Ads-, Facebook Ads- eller SEO-strategi. Valget af marketing strategi er afgørende for, om man får succes med digital marketing, eller om man spilder mange penge på organisk eller betalt markedsføring.

Vi ønsker, at du får succes, og derfor hjælper vi gerne med at udforme en god strategi. Vi kan yde rådgivning og sparring, når det kommer til, hvilke kanaler der vil være de rette for din forretning. Vi hjælper også gerne med at udforme en god marketing automation strategi, der generere leads per automatik.

seo specialist

Er vi et match?

Vi har skabt vækst for mange virksomheder, og vi vil også gerne hjælpe dig med at indfri dine vækstmål.

Er du klar til at løfte din forretning til et nyt niveau, så tag os med på rejsen. Vi kan helt sikkert optimere din markedsføring, så du får mere ud af dit budget.

Vores service appellerer til både små, mellem og store virksomheder, da vi kan arbejde med flere forskellige budgetstørrelser. Vil du gerne have en gratis potentiale-analyse, så hold dig ikke tilbage med at skrive eller ringe til os. 

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden længe med et personligt og uforpligtende tilbud på online markedsføring.

Hvis vores tilbud og/eller indledende analyser skulle give anledning til spørgsmål, så står vi også til rådighed med svar på tiltale. 

Få mere at vide om online markedsføring

Hvad er online markedsføring?

Online markedsføring er – i modsætning til offline marketing – annoncering på digitale platforme eller sociale platforme som f.eks. Google, Facebook og Instagram.

Formålet er at henvende sig til den rigtige målgruppe med værdifuldt indhold, call to action og fokus på specifikke søgeord, så du kan drive trafik og øge salget på dine produkter eller ydelser.

Hvorfor er online markedsføring vigtigt?

I den digitale tidsalder er online markedsføring og online tilstedeværelse blevet relevant for alle virksomheder, da eksisterende kunder og nye potentielle kunder bruger internettet til e-handel.

Hvad koster online markedsføring?

Prisen på online markedsføring afhænger af mange faktorer.

Hvis du kun skal bruge e mailmarkedsføring, så er prisen billigere end hvis du kombinere med SoMe-marketing, influencer marketing eller Search Engine Optimization (Off page SEO og On page SEO).