Opdateret d. 8. marts 2023 af Laust Kehlet

Online marketing bureau København - Vækst digitalt i 2023

KH Online er et online marketing bureau i København, der gennem en holistisk og datadrevet tilgang til online markedsføring skaber digital synlighed og vækst for B2B- og B2C- virksomheder. Vi brænder for digital markedsføring, branding og forretningsudvikling.

Vi er hverken et af de største eller ældste digitale marketing bureauer i branchen, men som kunde hos os er du både sikret en ærlig, resultatorienteret og transparent digital samarbejdspartner. Vi lytter til dig og dine mål med digital markedsføring.

online marketing bureau koebenhavn

Indholdsfortegnelse

KH Online er et pålideligt online marketing bureau i København

KH Online er ikke bare endnu et online marketing bureau i København. Vi er specialister med en viden og en passion for digital marketing, som rækker langt udover det sædvanlige.

Vi har følgende kompetencer:

Med andre ord er vi et digital marketing bureau, som dækker hele kunderejsen. Vi kan varetage hele din digitale marketing, men du har også mulighed for at outsource arbejdet med SEO, Google Ads, Facebook annoncering, linkbuilding eller noget helt femte til os.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Vi skaber målbare resultater gennem online markedsføring

Siden 2015 har vi haft den store fornøjelse af at skabe målbare resultater for både små og store virksomheder på tværs af brancher og landsdele. Vi har hjulet alt fra lokale forretninger og nationale webshops til globale virksomheder og sågar rejsebureauer.

Under vores referencer bliver du præsenteret for nogle af de virksomheder, vi har hjulpet med online markedsføring. Vi samler på tilfredse kunder og glæder os på forhånd til at gøre en forskel for endnu flere ambitiøse virksomheder – både nationalt og internationalt.

Effektiv og målbar markedsføring med fuld transparens

For os er det vigtigt, at du får så meget ud af dine markedsføringskroner som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi effektiv og målbar markedsføring med fuld transparens og gennemsigtighed.

I tæt samarbejde med dig lægger vi en plan for din digitale markedsføring. En plan, der skal styrke din digitale tilstedeværelse og tiltrække nye kunder. Med afsæt i planen udvikler vi kampagner og igangsætter tiltag, der skaber et højere afkast.

Vi måler på alt, hvad vi laver, og vi kan derfor fortælle dig nøjagtigt, hvordan dine kampagner performer, og hvorvidt retningen er den rigtige. Vi rapporterer løbende og er helt transparente omkring både tiltag og performance.

online marketing

Du kan outsource din markedsføring til et online marketing bureau

I stedet for både at hyre et SEO bureau, et Google Ads bureau og et Facebook bureau, så kan du samle det hele hos ét online marketing bureau. Med os får du alle kompetencerne og specialerne i ét digital marketing bureau.

En af fordelene ved at outsource hele kunderejsen til os er, at det giver mulighed for at skabe en rød tråd og udnytte synergierne mellem de forskellige marketingkanaler.

Endvidere kan du nyde godt af, at du kun skal koordinere med én samarbejdspartner.

Få adgang til vores eksperters viden inden for online marketing

KH Online beskæftiger folk med mange års erfaring inden for digital marketing. De mange års erfaring har givet os en stor viden på, hvad der vedrører markedsføring og annoncering på nettet.

Denne viden nyder vores kunder godt af, når vi udvikler strategier og kampagner, eksempelvis på Google eller sociale medier. Vi deler dog også ud af vores viden på anden vis.

På vores hjemmeside finder du en ordbog, hvor vi beskriver og forklarer forskellige begreber og emner inden for digital marketing, kunstig intelligens mm.. Derudover deler vi ud af vores viden via vores blog.

online marketing specialist

Succesfuld digital marketing starter med en god strategi

KH Online fungerer ikke kun som din eksterne marketingsafdeling. Vi er også din online marketing manager på strategi.

Valget af strategi er afgørende for, om man får succes med digital marketing, eller om man spilder en masse markedsføringskroner. Vi ønsker, at du får succes, og derfor hjælper vi gerne med at udforme en god strategi.

Vi kan bl.a. yde rådgivning og sparring, når det kommer til, hvilke kanaler der vil være de rette for din forretning. Vi hjælper også gerne med at udforme en god marketing automation strategi.

Skal vi også løfte din online markedsføring til nye højder?

Vi har skabt vækst for mange virksomheder gennem digital marketing, og vi vil også gerne hjælpe dig med at indfri dine vækstmål.

Er du klar til at løfte din forretning til et nyt niveau, så tag os – dit nye online marketingbureau – med på rejsen. Vi kan helt sikkert optimere din digitale markedsføring, så du får mere ud af dit markedsføringsbudget.

Kontakt os for at høre mere.