Praktiske ressourcer fra KH-Online

Alle artikler her på siden har naturligvis en værdi, men der er nogle artikler, der er mere praktisk anvendelige end andre, der mere er tematiske eller teoretiske analyser. Her får du de artikler, som du kan bruge som praktiske ressourcer i dit arbejde med online medier!

SEO ressourcer

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse – Det er ved søgeordsanalyse at SEO begynder. Den indledende del af en SEO analyse er en markedsanalyse. Markedet består fra et SEO perspektiv af en masse søgeord, hvor nogle har store volumer, nogle har god konvertering og andre har forfærdelig konvertering og andre vidste du slet ikke eksisterede. Her får du en grundig gennemgang af, hvordan du laver søgeordsanalyse, og hvilke ressourcer, som du kan benytte i dit arbejde med søgeordsanalyse.

En søgeordsanalyse er for de fleste den første del af en SEO analyse. I denne søgeordsanalyse bruger vi nogle af de stærkeste tools på markedet!

Andre ressourcer

Udemy vs GoLearn og andre læringsportaler

Udemy vs GoLearn er nok den mest passende overskrift til denne artikel. Her går vi i dybden med fordele og ulemper ved henholdsvis Udemy og GoLearn. I artiklen berører vi ikke bare Udemy og GoLearn, men vi beskæftiger os med en lang række forskellige online læringsplatforme. Men som dansker, så vil jeg sige, at for langt de fleste bør valget stå mellem det internationale Udemy og det danske GoLearn. Der er rigtig stor forskel på de to platforme, og du bør læse med her for at finde ud af mere omkring hvorfor det her burde være noget for dig.

Du kan i øvrigt se et interview med en af mændene bag GoLearn her i artiklen. Et interview, der er blevet lavet eksklusivt til KH-Online 

9 kilder til gratis billeder på nettet

Gratis billeder –  Når du skal bruge billeder til artikler, så er der faktisk en del forskellige ressourcer online til at skaffe gratis billeder. Du får her en del af de billedkilder, som vi selv benytter til gratis billeder. Billedet her er fra Pixabay, og det er et helt og aldeles gratis billede. Du kan naturligvis altid donere noget til fotografen, men det er ikke noget du er forpligtiget til.

I artiklen om gratis billeder kan du i øvrigt læse mere om regler vedrørende brug af gratis billeder, og hvad du gør, hvis du ikke kan finde et gratis billede!

Det kan du læse meget mere om i gennemgangen af gratis billeder her!

 

PrestaShop vs Magento

PrestaShop vs Magento – For mange er det her et ret svært valg. Skal de vælge PrestaShop eller Magento!

Begge er løsninger, som man selv hoster og begge løsninger kan håndtere store mængder produkter. Så hvad er det bedste valg?

Når du siger PrestaShop vs Magento er det så blot et spørgsmål om smag og temperament eller ligger der flere ting i denne beslutning. Det kan du læse mere om i denne artikel hvor du kan se ligheder og forskelle ved PrestaShop vs Magento.

 Vi kan allerede her afsløre, at det ikke er et clearcut valg at alle skal vælge PrestaShop i stedet Magento eller omvendt, men det i høj grad handler om dine behov!

WordPress vs Wix

WordPress vs Wix – Det er et stort valg for rigtig mange om de skal vælge WordPress eller Wix, og det med god grund. Begge er meget populære systemer, og de er faktisk begge gratis og så alligevel ikke. Wix er et hosted CMS og WordPress er et self-hosted CMS, hvad betyder det og mange flere ting får du svar på her!