Opdateret d. 20. februar 2023 af Laust Kehlet

SEO Konsulent - Få organisk vækst med #1 Google ekspert

For at få succes med SEO i Googles søgeresultater er det nødvendigt at have specialiseret sig på området. Google vurderer dit website på over 200 forskellige faktorer. Selvom ikke alle faktorer vægtes lige højt, så er det en fordel at vide, hvordan Googles algoritme fungerer.

Dén viden har en SEO konsulent, og derfor er det svært at undvære en konsulent i dit arbejde med on-page SEO eller off-page SEO. Hos KH-Online, der er dit SEO bureau i København, kan vi helt sikkert dække dit behov for specialisthjælp inden for søgemaskineoptimering.

seo konsulent

Indholdsfortegnelse

Hvad er en SEO konsulent?

En SEO konsulent er, netop som navnet antyder, en konsulent i SEO. Konsulenten har et indgående kendskab til SEO. Det kendskab giver ham eller hende gode forudsætninger for at opnå topplaceringer i Googles organiske søgeresultater.

En dygtig konsulent ved, hvilke tiltag der har den største effekt. Derfor undgår du som kunde at brænde en penge af på tiltag, der ikke fremmer din online synlighed. Fælles for de fleste konsulenter er, at de har arbejdet med Search Engine Optimization i mindst fem år.

Nogle SEO eksperter arbejder udelukkende med SEO, mens andre også beskæftiger sig med anden online markedsføring såsom Google Ads og Facebook Ads. Konsulenten kan også have andre kompetencer, men det er SEO, der fylder mest i vedkommendes arbejdsliv.

Hvad laver en SEO konsulent mere konkret?

Du har nu en grundlæggende viden om, hvad der definerer en SEO konsulent, men du mangler måske fortsat svar på, hvad konsulenten helt konkret laver. Er det korrekt antaget, så skal du læse lidt videre. 

Nogle konsulenter gør sig primært i content og linkbuilding, mens andre gør sig mere i teknisk SEO.

 

Her er nogle konkrete eksempler på en SEO konsulents arbejdsopgaver:

  • Søgeordsanalyse (finde de mest relevante og værdifulde søgeord)

  • Udarbejdelse af content plan (kategoritekster, produktbeskrivelser, blogindlæg m.v.)

  • Hastighedsoptimering (fjerne unødvendig kode, komprimere billeder osv.)

  • Linkbuilding (bygge links fra relevante og autoritære hjemmesider)

  • Teknisk SEO (redirects, struktureret data, sitemap, websitestruktur osv.)

  • .. og meget andet!

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Nogle af landets bedste SEO konsulenter er en del af KH-Online

KH-Online beskæftiger en række af konsulenter, herunder SEO konsulenter. I vores passionerede og erfarne team finder du b.la. Laust Kehlet, Simon Mørch Hansen og Søren Jensen, som alle arbejder med SEO.

Vi har kontor i Herlev i København, så ønsker du at finde den rigtige SEO konsulent i landets hovedstad, er du kommet til de rette. Vores SEO eksperter hjælper dog ikke kun virksomheder med SEO i København, men også i resten af landet.

Vores konsulenter har forskellige specialer, så hvad end det er en ekspert i linkbuilding, contentudvikling eller tekniske analyser, du leder efter, så kan vi byde ind. Vi er specialister med stort S, og vi forsøger hele tiden at tilegne os ny viden og holde os opdateret.

Vi har med andre ord fingeren på pulsen. Når algoritmerne ændrer sig, så tilpasser vi vores SEO-indsatser, så vi kan skabe langsigtede resultater og gode placeringer for dig.

Det betaler sig at få hjælp af en SEO konsulent

Mange virksomheder, der har en hjemmeside, bør arbejde med SEO. Ønsker du at outsource SEO, så er vi de rigtige at gå til.

Derfor betaler det sig:

  1. Konsulenten kan spare dig for meget værdifuld tid – Inden for SEO kan der arbejdes med mange forskellige områder, og selvom alle områder ikke er lige vigtige, så kan arbejdet med at skabe organisk trafik være tidskrævende. Er tid en mangelvare i din hverdag, så kan du outsource arbejdet til en SEO ekspert.

  2. Konsulenten har gode forudsætninger for at skabe positive resultater – Vores SEO konsulenter har bedre forudsætninger end de fleste andre for at vækste organisk og skabe større synlighed for din virksomhed. Ikke nok med, at de besidder stor viden på området, så har de også masser af erfaring – med et utal af kundereferencer og SEO cases i ryggen. Så selvom der ikke kan gives SEO garanti for topplaceringer, så er sandsynligheden for at komme til at erobre førstepladser i søgeresultaterne bare større.

  3. Konsulenten vil ofte kunne tjene sin betaling hjem flere gange – En månedlig udgift på f.eks. 3.500, 7.000 eller 14.000 kr. kan måske lyde af meget, men ofte vil en SEO ekspert kunne tjene sin betaling hjem flere gange. SEO er en langsigtet form for markedsføring, og på den lange bane vil SEO typisk være en god investering, det viser vores erfaring.

  4. Konsulenten kan yde uundværlig vejledning og sparring – En SEO konsulent både planlægger og eksekverer, men vil også kunne yde vejledning og sparring. Foretrækker du at håndtere dele af arbejdet med søgemaskineoptimering på egen hånd, så byder vi gerne ind med vores erfaring og viden som din SEO rådgiver.

 

Vil du vide mere om, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt at hyre en SEO konsulent? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

seo konsulent københavn

Ansættelse af konsulent vs. få hjælp af konsulent gennem et bureau

Har din virksomhed brug for hjælp af en SEO konsulent? Så kan du købe specialisthjælpen på to forskellige måder.

Den ene måde er at ansætte en SEO konsulent på enten deltid eller fuldtid. Den anden måde er at finde en SEO konsulent gennem et bureau e.l. Der er fordele og ulemper ved begge måder, hvilket vi vil komme mere ind på nedenfor.

Der er rift om danske SEO konsulenter, og derfor kan det være svært at finde en konsulent, der er fri på arbejdsmarkedet. En løsning kan være at headhunte den bedste SEO konsulent fra en anden virksomhed, men dette kan både være svært, tidskrævende og dyrt.

Heldigvis er det ikke nødvendigt at ansætte en medarbejder, hvis man har brug for en SEO konsulent. En ofte mere fleksibel og billigere løsning er at samarbejde med et SEO bureau i København som KH-Online, hvor vi har flere SEO specialister siddende.

Heldigvis er det ikke nødvendigt at ansætte en medarbejder, hvis man har brug for en SEO konsulent. Ved at outsource SEO til et bureau slipper du desuden for at bekymre dig om sygdom, pension, feriepenge m.v. Du betaler et fast månedligt fee, som er aftalt på forhånd.

Den ene mulighed behøver ikke at udelukke den anden, men for de fleste virksomheder er det mest hensigtsmæssigt at alliere sig med den rette SEO ekspert.

Hvad koster det at få tilknyttet en SEO konsulent i København?

Nogle af de dygtigste og mest erfarne SEO konsulenter holder til i København. Det er dog ikke ensbetydende med, at det nødvendigvis er dyrt at hyre en SEO ekspert i København.

Hos KH-Online byder vi på flere konkurrencedygtige SEO pakker. Priserne befinder sig på et niveau, hvor de fleste virksomheder og potentielle kunder kan være med. Vi opkræver en fast pris pr. måned, hvor prisen afhænger af, hvilken pakke du vælger.

Vi informerer dig om, præcis hvad du kan forvente af de forskellige pakker, så alt er forventningsafstemt på forhånd.

Er ingen af vores SEO pakker spot on, i forhold til det du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig med afsæt i dine personlige ønsker og målsætninger samt budget.

Foruden konkurrencedygtige priser, så kan vi bryste os af at tilbyde SEO uden binding. Vi opererer ikke med binding, da vi ikke mener, at det er nødvendigt at binde sine kunder, hvis man gør tingene ordentligt.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Kan jeg selv blive SEO konsulent?

Ja, i princippet kan du godt blive ekspert, konsulent eller rådgiver. Det kræver, at du har både tiden og lysten til at tilegne dig en masse viden inden for søgemaskineoptimering.

Det kan tage mange år at få opbygget tilstrækkelig viden og erfaring til at kunne kalde sig selv for SEO ekspert. Er søgemaskineoptimering derfor i virkeligheden ikke noget, som du brænder for, så er det bedre at overlade dit website til personer, der virkelig brænder for faget.

Sådanne personer finder du i vores team. Vores SEO specialister ser nemlig ikke kun SEO som deres arbejdsområde, men også som deres hobby og passion.

Selv med kurser, videoer og e-bøger kan det være svært at købe sig til den viden, som en SEO ekspert eller SEO rådgiver har. SEO specialister har nemlig ikke kun en masse viden. De har også hands-on erfaring på området.

Du kan outsource hele eller dele af arbejdet med søgemaskineoptimering

En SEO konsulent – fra f.eks. KH-Online – vil kunne varetage hele din søgemaskineoptimering, hvis du ønsker det. En anden mulighed er kun at outsource visse dele af arbejdet med søgemaskiner, f.eks. udarbejdelse af godt indhold og/eller linkbuilding.

Det kan være hensigtsmæssigt at outsource det til en SEO konsulent, så du sikrer dig, at det er den samme strategi, der bliver fulgt på dit website. Som kunde hos KH-Online får du altid tilknyttet én konsulent, som vil sætte sig grundigt ind i din virksomhed og dens kerneværdier.

Med én fast kontaktperson vil der aldrig være tvivl om, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din SEO optimering. Du kan altid skrive eller ringe til din personlige SEO konsulent hos KH-Online. Du er ligeledes velkommen til at kigge forbi til et møde og en god kop kaffe.

seo konsulent koebenhavn

Vores specialister kan hjælpe både B2B- og B2C-virksomheder

Hos KH-Online arbejder vores SEO specialister med mange forskellige virksomheder i lige så mange brancher. Det gælder vel at mærke både B2B- og B2C-virksomheder. Hvad end du ønsker at tiltrække nye privat- eller erhvervskunder gennem god SEO, så kan vi hjælpe.

Som vores referenceliste illustrerer, så har vi erfaring med at hjælpe kunder inden for både e-handel, industri, rejser og m.v. Vær derfor ikke i tvivl om, at vi også kan gøre en forskel for din forretning ved at skabe bedre placeringer og flere besøgende fra Googles søgeresultater.

Vi har erobret mange 1. pladser i Google for vores kunder

SEO konsulenterne hos KH-Online har jagtet 1. pladser, lige siden vi gik i luften med vores foretagende. Vi har fra start arbejdet strategisk, tålmodigt, professionelt og resultatorienteret med søgemaskineoptimering, hvilket har skabt gode resultater gang på gang.

Gennem tiden har vi erobret et utal af 1. pladser på konkurrenceprægede søgeord til glæde for vores kunder. I nogle brancher er det lettere at skabe bedre placeringer end i andre, men uanset branche kræver det en god strategi og kontinuerligt arbejde med SEO.

Både strategilægningen og det senere arbejde tager vi os af, så din hjemmeside snart er at finde på de øverste placeringer.

Driver du et håndværkerfirma i København, så kan dit vigtigste søgeord være håndværkerfirma i København. Din SEO konsulents vigtigste opgave vil være at gøre din hjemmeside og forretning så synlig på dette – og andre relaterede – søgeord som overhovedet muligt.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

SEO konsulenten rapporterer løbende og holder dig up-to-date

En SEO specialist vil ikke blot kunne hjælpe med at lægge en langsigtet SEO strategi for din virksomhed. SEO konsulenten vil også eksekvere på planen – f.eks. ved at identificere de vigtigste søgeord, lave en plan for godt indhold, analysere konkurrenter og optimere rent teknisk.

Derudover vil specialisten sørge for at rapportere løbende, så du ved, hvad der er blevet udført af arbejde i den givne måned, og hvordan det står til med din hjemmesides synlighed.

Hvilke søgeord bliver din hjemmeside fundet på? Hvordan udvikler dine rankings sig? Hvor mange besøgende skabes der? Disse og andre spørgsmål kan du få svar på i forbindelse med den månedlige rapportering fra din personlige SEO ekspert.

Det giver bedre mening end nogensinde før at hyre en SEO konsulent

Det bliver kun sværere og sværere at opnå placeringer i toppen af søgeresultaterne. Det skyldes, at konkurrencen i søgemaskinerne hele tiden siger, i takt med at flere kunder, virksomheder og hjemmesider ser dagens lys.

På Google konkurreres der om de samme 10 placeringer på side 1, som der gjorde for både 5 og 10 år siden. Nu er der dog 500 virksomheder, der kæmper om placeringerne i stedet for 200 virksomheder, så er det klart, at det mange gange kræver en større indsats.

Da konkurrencen er spidset til, så giver det god mening at hyre en SEO konsulent. Mange af dine konkurrenter har ikke tilknyttet SEO ekspert, så her kan du opnå en konkurrencefordel. Jo før du hyrer en SEO ekspert, desto hurtigere vil du kunne overhale dine konkurrenter på Google.

seo konsulent

Få et tilbud fra en SEO konsulent i København

Vi har allerede været lidt omkring, hvad det koster at hyre en SEO konsulent gennem et bureau i København. Vi understreger dog, at der er rig mulighed for at få et personligt tilbud og en gratis SEO analyse, der er tilpasset netop din virksomhed.

Et sådant tilbud kan du få ved at kontakte os pr. telefon eller mail. Så finder vi ud af, om vi er et match, og om hvordan et evt. samarbejde kunne bygges op.