seo praktik 2022

Vil du være en af Danmarks stærkeste marketing eksperter? Så gør som så mange af de førende marketing eksperter – start hos KH Online – hvor du vil arbejde sammen med Laust Kehlet – Danmarks Bedste SEO Ekspert, content eksperter, Google Ads specialister og for vilde SoMe dudes.

Hvad kan du efter et praktikforløb hos KH Online:

 • SEO (Søgemaskine optimering) – Bedre end de fleste SEO specialister hos vores konkurrenter
 • Google Annoncering – Du har lært så meget, at du har basis for at kunne videreudvikle dine evner
 • Affiliate Marketing – Solid grundforståelse for affiliate og erfaring med forskellige tools, de fleste online marketers ikke kender.
 • Facebook Annoncering – Du har lært så meget, at du har basis for at kunne videreudvikle dine evner.
 • WordPress (Verdens mest anvendte hjemmesidesystem) – Du vil være superbruger, der har nemmere ved at finde rundt i WordPress end at finde sekratariatet eller kantinen på din uddannelsesinstitution.
 • Designe hjemmesider – Du ville kunne ændre grundlæggende design på hjemmesider og målrette hjemmesider mod kommercielle hensigter.
 • Email marketing – Du vil både kunne samle emailadresser og vide hvor og hvordan du sender emails ud.

Ovenstående er målet, og hvis du har tiden og ønsket om at forbedre dig, og være et sted hvor der er rum og plads til at du kan udvikle dig til en af de bedst marketing specialister i Danmark, så skal du læse videre nu.

seo praktik 2022

Hvad og hvordan foregår praktik hos KH Online?

Du bliver tildelt et projekt, som bliver dit eget projekt. Det projekt vil typisk være udvikling af en af vores eksisterende hjemmesider.

Den hjemmeside vil du have ansvaret for at “flippe”. At flippe en hjemmeside vil sige, at vende en side med stort uudnyttet potentiale til max udnyttelse.

Det er i arbejdet med at flippe en hjemmeside, at du udvikler dine skills.

Vi sætter mål i fællesskab – både for hele projektet og delprojektet, vi hjælper dig med metoderne og du er den der laver handson arbejdet med siden, der skal flippes. Vi stiller de ressourcer til rådighed, som du skal bruge til at komme i mål.

Et forløb med målsætninger for en enkelt måned kunne se således ud inklusiv læringsøvelser:

 • Redesigne hjemmeside til kønnere og mere brugervenligt design
  • Lære at benytte Elementor eller andet designerprogram
 • Lave en undersøgelse af indhold – hvad er godt, hvilket indhold kan sammenlægges, hvad skal skrives om og hvad skal slettes
  • Lære at benytte Google Analytics til at finde populært indhold og lære at bruge ahrefs.com til at undersøge den eksterne styrke af indholdssider.
 • Bestille og udgive artikler på hjemmesiden
  • Lære at finde relevant indhold med klyngeanalyser og lære at lave indholdsanalyse gennem tools som ahrefs, surferSEO og lignende og håndtering af samarbejdspartnere.
 • Udvikle en status over månedens målsætninger, og de resultater du er kommet i mål med.

For at du kan komme i mål med med de læringsmål, og de forventninger vi har til dig efter endt praktikforløb, så skal du være i praktik hos KH Online i 6 måneder.

Hvad forventer vi af dig?

Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til forskelighed. Hvor du kommer fra, hvad din hovedbeklædning er, hvem du gerne vil være kærester med, hvad du har af interesser er ikke væsentligt hos os.

Vi forventer følgende af dig:

 • Du er sulten på at lære og parat til at indlede en rejse ind i online marketings vilde verden
 • Du er parat til at glemme 80 % af det nonsens dine lærere har fortalt dig om marketing og nu lære hvad der virker i den virkelige verden
 • At du er klar på at arbejde det, der skal til, for at nå de mål, som vi sætter!

Er du interesseret i at være praktikant hos KH Online?

Så send en email til Laust Kehlet på [email protected] eller udfyld kontaktformene nedenfor:

Skriv lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil have en praktik stilling hos KH Online og lidt om hvordan du tænker, at du er et godt match hos os.

 

 

Fra venstre: Rasmus Bodholdt (Google Ads specialist), Sune Berg Hansen (CopyWriter og Facebook specialist) , Laust Kehlet (Marketing Manager og SEO specialist) og Simon Hansen (SEO specialist)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *