Services

Hos KH Online har vi en række services for dig som virksomhed. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning så du kan få de bedste resultater. Nogle af de services du kan få hos KH Online er SEO optimering af din side, design af din hjemmeside eller flytning af siden til WordPress og meget mere. Se her hvilke services vi har.

SEO

SEO står for søgemaskineoptimering. Med SEO manipulerer du Googles søgeresultater, så du bliver placeret højere og får flere salg og mere trafik.

Google Ads

Google Ads bruges til at annoncere i toppen af Googles søgeresultater. Med Google Ads rammer du din målgruppe direkte med det samme.

Facebook annoncering

Annoncer på sociale medier er gode til at ramme specifikke målgrupper. Facebook ved ’alt’ om sine brugere, og det får annoncørerne lov at bruge.

Hjemmeside design

En god funktionel hjemmeside er et must have i dag. Man har kun 3 sekunder til at overbevise folk om, at de er kommet til det rigtige sted.

Email marketing

Når du sender emails til dine kunde styrer du selv budskabet og ejer distributionskanalen. Email marketing konverterer rigtig godt stadigvæk.

Linkbuilding

Linkbuilding er en del af SEO. Når der linkes til din side, ser Google det som ’social proof’ og giver din side højere ranking og dermed mere trafik.

Pressemeddelelser

Find den historie eller nyhed, som vil give dig og din virksomhed god omtale. Dernæst få den skrevet og sendt ud til de relevante medier.

Strategi

Den rigtige strategi er afgørende for succes. Få hjælp til at finde den rigtige forretningsmodel fra start, så du ikke laver unødvendige fejl.

Workshop

Gennem en tre timers session bliver din forretning gennemgået fra A til Z. Det munder ud i en en rapport med en konkret plan for implementering.

Udfyld formularen og få et gratis uforpligtende tilbud så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Har du nogle spørgsmål så står vi klar til at lytte til dig. Ring til os på 53 70 50 60.