Vores historie

Vi er muligvis det hemmelig våben, som du har ledt efter.

Laust startede ud med at sidde i et lille kælderkontor omgivet af iværksættere, for meget kaffe, for lidt søvn og algoritmer, der forvirrede mere end de gavnede.

Sune joinede fra medieverdenen, hvor han fangede et fokus på kommunikation og strategi, som han hev med ind i online marketing verdenen.

Banin fandt Sune og Laust gennem en gammel udløbet jobannonce, gjorde sig uundværlig og skabte et organiseret, målrettet og kreativt miljø i hele virksomheden.

I dag er KH Online et af de snedigste og bedste digital marketing bureauer i Danmark. Hos os får du nemlig Sune, Laust, Mads og Banin – vi er specialister i SEO, design og generel online marketing! Måske er vi det hemmelige våben, som du og din virksomhed mangler!

Giv os et kald idag på 53 70 50 60, og så kan du lige mærke efter om vi er noget for dig!

KH Onlines værdier

Vi elsker internettet og alle de mange forskellige platforme og kanaler man kan profilere sig på online. Vi er kort sagt rigtig nysgerrige og elsker at nørde med, hvordan vi kan give vores kunder øget synlighed. Men det skal ske på en ordentlig måde. Vi har sat nogle pejlemærker for, hvordan vi gerne vil drive forretning.

De er skrevet pænt struktureret nedenfor, men kan egentlig summeres op til:

  1. Vores kunders resultater er det vigtigste
  2. Vores kommunikation og forretningsmodel er transparent og ærlig
  3. Vi gider ikke arbejde sammen med røvhuller!

 

Mission: Vi bruger SEO, Google Ads, email-marketing, content marketing, sociale medier (ads) m.m. til at gøre vores kunder synlige online. Målet er at kunderne får masser af trafik og salg online. Vi vil gerne have de samme kunder i mange år, og det har man kun, hvis kunderne er tilfredse. Der er mange måder at blive mere synlig online, og det er vores erklærede mål hele tiden at være på forkant med (online)udviklingen, så vores kunder hele tiden har den bedst mulige markedsføring. Det er et spændende job, og så elsker vi, når vi hjælper vores kunder til at få deres forretning til at blomstre. Ærlighed og transparent er vigtige værdier i en branche, hvor folk ikke altid opfører sig ordentligt. Vi vil opføre os ordentlig og have glade kunder. Kunder vi ikke kan hjælpe, skal ikke være kunder hos os.

 

Vision: At sætte en ny standard for transparens, ærlighed, etik og målbarhed indenfor online-marketing. Det skal være slut med at købe katten i sækken. Resultater og 100% ærlighed og transparens i alle led bør være nemt tilgængeligt for alle som gerne vil have en online-tilstedeværelse. Alt for mange bliver spist af med lang bindingstid og manglende resultater – sådan skal det ikke være.