Facebook-bureau

KH-Online er dit Facebook marketing-bureau

KH-Online er et professionelt Facebook-bureau i København, som besidder den viden, der skal til, for at du kan få succes med din annoncering på én af verdens største sociale medier, Facebook.

facebook-bureau

Facebook Ads kan være profitabelt, men for at gøre de målrettede kampagner så effektive og profitable som muligt, så skal der skrues på de rette knapper. Med andre ord: Dét kræver specialiseret viden.

KH-Online er et ambitiøst Facebook-bureau

Facebook byder på en hel verden af annonceringsmuligheder. Annonceringsmuligheder, som kan være med til, at løfte din virksomheds omsætning og vækst til et nyt niveau. Vi har et indgående kendskab til alle de eksisterende annonceformater. 

KH-Online er et digitalt marketing bureau med mange specialer inden for online markedsføring, herunder SEO, Google Ads og Facebook. Vores lille, men yderst kompetence team af specialister og eksperter, har mange års erfaring inden for Facebook annoncering. Den erfaring kan du trække på som kunde hos os.

Vi kan ikke kun byde ind med vejledning og sparring, men kan også tilbyde planlægning, udformning og implementering af nye kampagner samt løbende rapportering. Vi vil gå langt for at sikre gode resultater, da vi lever af glade og tilfredse kunder.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Det førende Facebook-bureau i København

Som det førende online marketing bureau i København, mestrer vores eksperter alle discipliner inden for Facebook annoncering. På den måde er du som kunde hos KH-Online i trygge hænder og sikret en komplet, 360 graders Facebook Ads-løsning, der vil sikre dig synlighed, trafik og kunder.

Vil du vide mere om Facebook Ads?

Udforsk nogle af vores relaterede blogindlæg og bliv endnu klogere på emnet; Facebook Ads:

 • Brand Awareness
 • Facebook Pixel
 • Facebook Shopping
 • Brand Awareness
 • Facebook Pixel
 • Facebook Shopping

"KH-Online er super skarpe og en virksomhed jeg har arbejdet tæt sammen med i længere tid. Deres resultater taler for sig selv. Stor anbefaling herfra."

Det hele starter med en god Facebook-strategi

Facebook er en både stor og kompleks platform, der rummer et utal af helt unikke muligheder, når det kommer til markedsføring og annoncekampagner. Uden den rette knowhow kan det dog være svært at manøvre i det store univers

Mange ambitiøse virksomheder kaster sig hovedkulds over annonceringen, men desværre udebliver resultaterne ofte. Det skyldes typisk, at der ikke er blevet gjort tanker og overvejelser om målsætninger, nye målgrupper, tone of voice, marketingbudget og andre faktorer.

Ofte spilder man både tid og penge ved at annoncere på Facebook uden at have en digital strategi eller plan, og det er en skam. Vi ved, hvor vigtigt det er at få lagt en ordentlig strategi, og derfor vil det være første punkt på dagsordenen, hvis du indleder et samarbejde med os.

facebook bureau

Hvad koster det at hyre et Facebook-bureau?

KH-Online er hverken det billigste eller dyreste bureau i landet. Til gengæld garanterer vi, at vi leverer  meget værdi for pengene. Hvad end du derfor vælger den billigste eller dyreste af vores Facebook Ads-pakker, så kan du være sikker på, at vi går dedikeret ind til projektet.

Prisen på professionel Facebook Ads-hjælp afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger bl.a. af antal annoncegrupper, hvor hyppigt der ønskes løbende optimering m.v. Vælg pakken alt efter dig og din virksomheds behov. Du kan kombinere pakken med SEO eller Google Ads og få rabat.

Godt I Gang

For dig med et budget på under 6.000 DKK pr. mnd. i alt
fra DKK 3.000 + ads budget pr. mnd.
 • Målgruppe analyse med kig på konkurrenternes ’gode reklamer’
 • Pixelmontering
 • Segmentering – vi rammer din målgruppe så præcist som muligt + lookalike audience sat til
 • Har vi viden om kunderne opsættes en brugerdefineret målgruppe og en kopimålgruppe
 • Valg af annonceformat(er) – hvad skal du bruge – kliks, sign ups, salg? Osv.
 • Opsætning af op til 5 forskellige reklamer (billeder/videoer og tekst)
 • Monitorering
 • Rapport
 • Ingen faste bindinger

Next Level

For dig med et budget på mellem 6.000 - 20.000 DKK pr. mnd. i alt
fra DKK 6.000 + ads budget pr. mnd.​
 • Du får alt det samme som i ’Godt I Gang’ pakken
 • Mere retargeting og kombination med Google ads og reklamer på displaynetværk
 • Løbende splittests
 • Alle formater og op til 25 specifikke annoncer
 • Monitorering
 • Rapport
 • Ingen faste bindinger​

Performance

For dig med et budget på over 10.000 DKK pr. mnd. i alt
DKK % af omsætning + ads budget pr. mnd.​​
 • Alle metoder nævnt i "Godt I Gang" og "Next Level" er inkluderet
 • Prisen defineres ud fra den performance og omsætning, der er i firmaet.
 • Typisk en form for binding, da performance er up-front arbejde

Passer ingen af vores Facebook Ads-pakker til dig, så kontakt os for et skræddersyet pakketilbud. Du har altid mulighed for at op- eller nedgradere din pakke, hvis du skulle ønske det.

facebook-bureau københavn

Vi gør din Facebook annoncering profitabel

Det kræver ikke en markedsføringsuddannelse eller adskillige års erhvervserfaring at opsætte en annonce på Facebook. Det er let at gå til, men den helt store kunst er at gøre kampagnerne både effektive og profitable.

For at gøre betalt annoncering effektiv og profitabel er en målrettet strategi og et indgående kendskab til de mange annoncemuligheder et must. Det er ligeledes alfa og omega, at målgrupperne er defineret, og at kampagnerne bliver målrettet disse forskellige målgrupper, hvilket vi er eksperter i.

Vi kan bl.a. hjælpe med at skabe flere:

 • Likes

 • Følgere

 • Bookinger

 • Salg

 • Opkald

 • Trafik til din hjemmeside

 • .. og meget mere!

Den ene mulighed behøver ikke at udelukke den anden. Du kan dog med fordel gøre dig tanker om, hvad du ønsker at få ud af din annoncering på Facebooks annoncenetværk.

Facebook-bureau, der vægter gennemsigtighed højt

KH-Online er dit Facebook-bureau, hvis du ønsker at tingene gøres ordentligt. Vi brænder for at skabe gode resultater, og vi gør en dyd ud af at holde en tæt dialog med vores kunder. Åbenhed og gennemsigtighed er nogle af vores kerneværdier.

Vores fokus på gennemsigtighed kommer bl.a. til udtryk gennem vores priser og kontrakter. Forud for ethvert samarbejde udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, der giver dig vished om, hvad vores hjælp koster på månedlig basis, så du undgår uønskede overraskelser.

Vi er desuden åbne og transparent omkring din annoncerings performance på Facebook. Vi rapporterer løbende, så du får et aktuelt og værdifuldt indblik i, hvad du får ud af dine annoncekroner. Og skulle der være spørgsmål til noget, så står vi altid klar med et svar.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag.

Derfor er vi det rette Facebook-bureau for dig

KH-Online kan meget vel være det helt rigtige match for dig og din virksomhed, hvis du er på udkig efter et Facebook-bureau i København. Vi har både den fornødne knowhow og erfaring på området, samtidig med at vi formår at være personlige og gennemsigtige.

Vi er det rette Facebook-bureau for dig og din virksomhed af følgende grunde:

 1. Vi har hjulpet hundredvis af virksomheder med at vækste – Facebook er et felt, vi har arbejdet inden for i mange år. Vi har i årenes løb hjulpet mange virksomheder med at vækste gennem annoncering på Facebook. Det har givet værdifuld erfaring, ekspertise og værktøjer, som din forretning kan nyde godt af. 

 2. Vores priser er gennemsigtige og overskuelige – En anden god grund til at vælge et Facebook-bureau som vores handler om vores priser, der er både gennemsigtige og overskuelige. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får et nøjagtigt svar på, hvad vores arbejde på Facebook koster.

 3. Vi opererer som udgangspunkt ikke med binding – Vi tilbyder flere forskellige pakker inden for Facebook annoncering, og fælles for de fleste af dem er, at der ikke opererer med binding.

Vi hjælper B2B- og B2C- virksomheder med Facebook Ads

Facebook annoncer hører til de annonceringsformater, som kan være effektive for både B2B- og B2C-virksomheder. Det skyldes ikke mindst, at der er rig mulighed for at målrette annoncerne ned til mindste detalje. Hvad end dine potentielle kunder derfor er privatpersoner og/eller virksomheder, så kan vi hjælpe dig.

I dag bør enhver virksomhed være synlig på Facebook, da det fortsat er verdens største sociale medie med milliarder af brugere. Ja, faktisk er over halvdelen af alle danskere på Facebook. Da der er så mange aktive brugere af Facebook, så er sandsynligheden for, at dine kunder færdes på mediet meget stor.

Er du i tvivl om, hvor stort potentialet i realiteten er, og om Facebook annoncering giver mening for dig, så tøv ikke med at række ud til os. Så undersøger vi gerne sagen og giver dig på ganske kort tid input til, hvordan det store og uudnyttede potentiale kan forløses.

sune berg hansen

Er vi et match?

Vi har været omkring, hvad det koster at hyre et Facebook-bureau. Vores pakker ligger prismæssigt på omkring 3.000-20.000 kr. om måneden.

Det betyder, at vores service appellerer til både små og store virksomheder, da vi kan arbejde med flere forskellige budgetstørrelser.

Vil du gerne have en gratis Facebook Ads-analyse, så hold dig ikke tilbage med at skrive eller ringe til os. 

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden længe med et personligt og uforpligtende tilbud på Facebook annoncering.

Hvis vores Facebook Ads-tilbud og/eller indledende analyser skulle give anledning til spørgsmål, så står vi også til rådighed med svar på tiltale. 

Vi ser frem til at gøre din Ads profitable.

Få mere at vide om Facebook Ads

Hvad er Facebook Ads?

Facebook Ads, også kaldet Facebook annoncering, er betegnelsen for de betalte reklamer, du bliver eksponeret for på verdens største sociale medie, Facebook.

Læs: Vores komplette Facebook Ads-guide

Hvorfor er Facebook Ads vigtigt?

Facebook annoncering gør det muligt at målrette din markedsføring direkte til netop dine kunder. Det giver langt flere klik på annoncerne, og større chance for at kunderne køber.

Hvad koster Facebook Ads?

Prisen på Facebook Ads afhænger af mange faktorer. Du kan enten udføre Facebook annoncering på egen hånd eller hyre et Facebook Ads-bureau til opgaven.

Hvis du vælger et Facebook Ads-bureau som KH-Online til opgaven, så kan du finde vores priser her.