SEO-bureau

KH-Online er dit SEO-firma

Vi er et specialiseret SEO-bureau i København, som besidder den rette viden og erfaring, der skal til, for at erobre de bedste rankings i Googles søgeresultater. God SEO er vejen til online tilstedeværelse i de organiske søgeresultater, og gode placeringer er vejen til øget organisk trafik og salg. 

seo bureau

Siden KH-Online blev stiftet, har vi hjulpet virksomheder med at skabe organisk vækst, større synlighed og besøgende gennem søgemaskineoptimering. Vi brænder for SEO, og vi vil sætte en ære i, at hjælpe din virksomhed med at skabe relevant og værdifuld trafik.

KH-Online er et personligt SEO-bureau i København

KH-Online er ikke det største online marketing bureau. Til gengæld er vi det mest personlige, dedikerede og bedste SEO-bureau, du finder i København. I vores team finder du eksperter i alle facetter af SEO. Vores specialister er skarpe i alt fra teknisk SEO og content SEO til linkbuilding.

Vores kompetente og dygtige specialister har en analytisk tilgang og er dedikerede, servicemindede og kvalitetsorienterede. Alt sammen egenskaber, der skal være med til at sikre, at vi opnår de absolut bedste resultater i Googles organiske søgeresultater for dig og din virksomhed.

KH-Online og hele teamet bag dit SEO-bureau holder til i Rødovre i København. På vores kontor arbejder vi med alt fra SEO og Google Ads til Facebook Ads på de sociale medier. Vi har samlet alle kompetencerne in-house, så du ikke blot kan outsource SEO til det rigtige SEO-bureau, men også anden marketing til os.

Foruden at hjælpe vores ambitiøse kunder med søgemaskineoptimering, så skriver og udgiver vi  jævnligt guides og blogindlæg om emnet. Vil du blive klogere på lokal SEO, intern linkbuilding, rich snippets til LSI-søgeord og disavow, så er du mere end velkommen til at besøge vores blog.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside.

Det førende SEO-bureau

Som det førende digitale marketing bureau i København, mestrer vores eksperter alle discipliner inden for søgemaskineoptimering. På den måde er du som kunde hos KH-Online i trygge hænder og sikret en komplet, 360 graders SEO-løsning, der vil sikre dig synlighed, trafik og kunder.

Vil du vide mere om SEO?

Udforsk nogle af vores blogindlæg og bliv endnu klogere på emnet; SEO:

"Jeg har arbejdet sammen med KH-Online i mere end 5 år og de har styr på deres arbejdsområder. Altid kvalificeret sparring, hjælp og rådgivning."

Sådan arbejder vores eksperter med SEO

SEO står for Search Engine Optimization (på dansk: søgemaskineoptimering), og handler om at optimere sin hjemmeside, så den bliver synlig i de organiske søgeresultater.

Vi sætter en store ære i, at være transparente omkring alt, hvad vi gør. Derfor vil vi gerne introducere dig for, hvordan vi arbejder med SEO-optimering og skaber vækst for mange virksomheder.

Processen ser ud som følger:

 1. Vi tager en uforpligtende snak med dig – Falder dit valg på KH-Online, så vil vi starte med at tage en dialog med dig. I samme ombæring analyserer vi din hjemmeside og digitale tilstedeværelse. Vi kigger på, hvilke konkurrenter der er, og hvilke kendetegn, der er for din niche.
 2. Vi lægger en langsigtet SEO-strategi – Efter de indledende analyser lægger vi en langsigtet SEO-strategi i samarbejde med dig. SEO-strategien tilpasses netop din virksomhed. Med det strategiske fundament på plads ved begge parter nu, hvad næste step er.
 3. Vi retter tekniske fejl – Din hjemmeside skal være velfungerende for at kunne rangere højt. Derfor sørger vi for at rette og eliminere tekniske fejl som det første. Vi har fokus på døde links, sløvende kode, manglende HTTPS, duplicate content og meget mere.
 4. Vi optimerer din hjemmeside on-page og off-page – Når der er styr på de tekniske aspekter, så bevæger vi os over mod content og linkbuilding. Gode tekster giver gode resultater, og derfor vil vi lægge op til, at der skal udarbejdes relevant og værdifuldt indhold. Derudover vil vi fokusere på linkbuilding.
 5. Vi rapporterer løbende og er ærlige omkring resultaterne – Hos KH-Online rapporterer vi løbende, så du ved, hvilke nye tiltag, vi har implementeret, og hvilke resultater, det har givet. Der vil som hovedregel blive rapporteret månedligt, medmindre andet ønskes.

Hos KH-Online optimerer vi altid vores SEO-arbejde med udgangspunkt i Googles officielle retningslinjer, også kaldet “Quality Search Quality Raters“.

seo-optimering

Hvad koster det at hyre et SEO-bureau?

Der findes billige og dyre SEO-bureauer i København. KH-Online hører til de mere prisvenlige. Vi byder på pakkerne “Godt I Gang”, “Next Level” og “Kompromisløs”, der koster fra 3.500 kr. om måneden.

Godt I Gang

fra DKK 3.500 pr. mnd.
 • 2-4 nye kunder per måned
 • Fuld månedlig rapport
 • Live adgang til Rank Tracker
 • Teknisk analyse af hjemmesiden
 • Søgeordsanalyse af op til 3 relevante søgeord
 • Content analyse af op til 3 landingssider
 • Linkbuilding med enten 1 stærkt link eller 5 discount links
 • Gratis opsætning af Google Analytics
 • Gratis opsætning af Google Search Console

Next Level

fra DKK 7.000 pr. mnd.
 • 3-10 nye kunder per måned
 • Fuld månedlig rapport
 • Live adgang til Rank Tracker
 • Teknisk analyse af hjemmesiden
 • Søgeordsanalyse af op til 10 relevante søgeord
 • Content analyse af op til 10 landingssider
 • Linkbuilding med enten 2 stærke links eller 10 discount links
 • Gratis opsætning af Google Analytics
 • Gratis opsætning af Google Search Console

Kompromisløs

fra DKK 14.000 pr. mnd.
 • 10-25 nye kunder per måned
 • Fuld månedlig rapport
 • Live adgang til Rank Tracker
 • Teknisk analyse af hjemmesiden
 • Søgeordsanalyse af op til 20 relevante søgeord
 • Content analyse af op til 20 landingssider
 • Linkbuilding med enten 5 stærke links eller 25 discount links
 • Gratis opsætning af Google Analytics
 • Gratis opsætning af Google Search Console

Passer ingen af vores SEO-pakker til dig, så tøv ikke med at kontakte os for et skræddersyet pakketilbud. Du har altid mulighed for at op- eller nedgradere din pakke, hvis du skulle ønske det.

SEO-aftale uden binding

Ja, det er muligt at indgå en SEO-aftale uden en bindingsperiode på 6, 12 eller 36 måneder. Vi er et dygtigt SEO-bureau, der ønsker glade og tilfredse kunder, og derfor vil vi gerne tilbyde stor fleksibilitet.

For at sikre høj fleksibilitet tilbyder vi f.eks. SEO-aftaler uden binding. Er du derfor mod forventning ikke tilfreds med det SEO-arbejde, vi udfører, så vil du let kunne afslutte samarbejdet.

søgeordsanalyse

SEO-firma, der har skabt organiske placeringer for adskillige virksomheder

Siden vi gik i luften med KH-Online, har vi hjulpet hundredvis af ambitiøse virksomheder med at erobre lukrative placeringer på Google. Nu tilbyder vi også at hjælpe din virksomhed med at løfte dens organiske synlighed til et nyt niveau.

Google bestemmer, gennem deres avancerede algoritme (og dens mange forskellige parametre), hvilke hjemmesider, der skal ligge på side 1. Det er ikke muligt at købe sig til gode organiske rankings. Til gengæld er det med en målrettet optimering muligt, at gøre sig fortjent til topplaceringerne.

Efter at have hjulpet mange virksomheder med søgemaskineoptimering ved vi præcis, hvilke tiltag, der har den bedste effekt på søgemaskinernes algoritmer og opdateringer fra Google. Derfor kan vi med al sandsynlighed også indfri dine målsætninger med SEO og Google Marketing.

Dyk ned i vores mange spændende cases og gode referencer

KH-Online har eksisteret i mere end en håndfuld år. Derfor har vi naturligvis opbygget en lang række cases og referencer gennem tiden. Som du kan se på vores reference-side, så har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med både små- og store virksomheder inden for e-handel, ejendomshandel etc.

Vi har fornøjelsen af at vise dig flere cases. Læs om A Misbrugsbehandling, der på to måneder fik 1.000 flere besøgende, da de hyrede os til at varetage deres søgemaskineoptimering. Ønsker du at vide mere om, hvilke organiske resultater, som vi har skabt ved hjælp af off- og on page optimering, så ræk ud til os.

seo-bureau københavn

SEO-bureau versus SEO-freelancer

I dag er der rig mulighed for at outsource SEO-optimering, hvis du skulle have et ønske herom. Ønsker du også at uddelegere SEO-arbejdet, så kan du enten hyre et professionelt SEO-bureau eller en SEO-freelancer.

Derfor er et bureau ofte det rigtige valg:

 1. Flere hjerner tænker bedre end én – Hos KH-Online beskæftiger vi flere SEO-specialister. Valgte du i stedet en freelancer, så var der kun én person at trække på, og da de færreste freelancere er eksperter i alle SEO-discipliner, så kan det blive en begrænsning.
 2. Du kan outsource hele din online marketing – En SEO-freelancer arbejder som regel kun med SEO, mens et bureau også arbejder med andre marketingsdiscipliner. Hos KH-Online har vi bl.a. ekspertise inden for Google Ads og Facebooks Ads.

Hos KH-Online får du én fast kontaktperson

Vi er som bekendt et landsdækkende SEO-bureau, der beskæftiger flere SEO-eksperter, men trods dét kan du forvente, at få én fast kontaktperson.

Det sikrer, at du altid ved, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til f.eks. den tekniske analyse.

"KH-Online er blandt de allerbedste til online markedføring i Danmark. Jeg giver dem mine bedste anbefalinger. Udover høj faglighed, er serviceniveauet i top."

Hvilke virksomheder bør hyre et SEO-bureau?

Nogle virksomheder vælger selv at arbejde med søgemaskineoptimering, andre virksomheder hyrer en freelancer, og helt tredje virksomheder vælger at alliere sig med et bureau.

Hvilken løsning, der er den rigtige afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af, hvilke kompetencer du har in-house, hvor stor et budget du har, og hvilke målsætninger du har.

Du skal overveje at bruge et SEO-bureau, hvis du kan sætte flueben ved følgende:

 1. Du har ikke SEO-eksperter siddende i dit interne team
 2. Du drømmer om bedre placeringer i søgeresultaterne
 3. Du vil gerne frigøre tid til andre opgaver og aktiviteter i din virksomhed
 4. Du er villig til at investere i søgemaskineoptimering

Du kan outsource hele eller dele af din SEO

Som det måske bedste SEO-bureau i Danmark kan vi naturligvis hjælpe med alle grene inden for SEO. Hvad end det drejer sig som en grundig søgeordsanalyse, teknisk SEO eller linkbuilding.

Vi mestrer alle aspekter af disciplinerne, men det er naturligvis op til dig, om du vil outsource hele eller del af din søgemaskineoptimering. Det er f.eks. muligt kun at outsource linkbuilding eller teknisk SEO-analyse, hvis det kun er på disse områder, du har brug for hjælp.

seo-strategi

Hvor lang tid strækker et samarbejde med et SEO-bureau sig over?

SEO skiller sig ud fra bl.a. Google Ads og Facebook Ads ved, at det ikke er muligt at skabe resultater og flere besøgende fra den ene dag til den anden. Derfor vil dit fremtidige samarbejde med et SEO-bureau typisk pågå over en periode på mange måneder og ofte år.

SEO-optimering er en langsigtet proces, hvor dét arbejde, der udføres i dag meget vel først vil kaste resultater og relevant trafik af sig om en måned eller tre. Til gengæld betales der ikke et beløb, hver gang en bruger klikker sig din på din hjemmeside. Selve trafikken er gratis, kun optimeringsarbejdet koster penge.

Vil du også vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside.

Vi hjælper ikke kun virksomheder i København og omegn

KH-Online er ganske rigtigt et SEO-bureau med base i København. Det betyder dog ikke, at vi kun henvender os til virksomheder i Hovedstadsområdet. Vi dækker hele Sjælland, Jylland, Fyn og andre områder af Danmark med vores ydelser, herunder SEO.

Om du derfor driver en større eller mindre virksomhed i Sæby, Randers, Aalborg, Odense, Århus eller Nyborg, så kan vi assistere alle virksomheder og alle kunder i det ganske land.

seo-bureau

Det er aldrig for sent at alliere sig med et SEO-bureau

Har du drevet virksomhed i mange år, men har du aldrig arbejdet med et SEO-bureau, så husk, at det aldrig er for sent. Det er muligt, at dine konkurrenter er foran på den organiske front, men med den rette SEO-strategi, dedikeret arbejde og en smule tålmodighed, vil du kunne vælte konkurrenterne af pinden på sigt.

De færreste virksomheder fortryder, at de har hyret et bureau. De fortryder kun, at de ikke fik gjort det noget før. SEO-optimering kan hurtigt glemmes, hvis der er ikke er et bureau til at varetage arbejdet. Tøv derfor ikke med at alliere dig med os, hvis du ønsker de bedste resultater på Google som overhovedet muligt.

"KH-Online er en fantastisk virksomhed. Vi har her hos A Misbrugsbehandling fået SEO resultater, vi ikke turde drømme om."

Gør din online marketing effektiv ved at kombinere Google Ads og SEO

Det er en skrøne, at du skal vælge mellem Google Ads og SEO. Spørger du os, så er det hensigtsmæssigt at kombinere de to former for online marketing i din forretning. Tænk blot på, hvor meget ekstra synlighed, du ville opnå i Google, hvis du også var repræsenteret i annonceområdet.

Det øger sandsynligheden markant for, at dine potentielle kunder vælger at besøge din hjemmeside og handle med dig. Tjek evt. også vores øvrige services, hvis du foruden SEO-optimering ønsker at outsource arbejdet med Google Ads eller Facebook Ads til os.

linkbuilding

Er vi et match?

Vi har allerede været omkring, hvad det koster at hyre et SEO-bureau. Vores pakker ligger prismæssigt på omkring 3.500-14.000 kr. om måneden.

Det betyder, at vores service appellerer til både små og store virksomheder, da vi kan arbejde med flere forskellige budgetstørrelser.

Vil du gerne have en gratis SEO-analyse, så skal du ikke holde dig tilbage med at skrive eller ringe til os. 

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden længe med et personligt og uforpligtende tilbud på søgemaskineoptimering.

Hvis vores SEO-tilbud og/eller indledende analyser skulle give anledning til spørgsmål, så står vi også til rådighed med svar på tiltale. 

Vi ser frem til at vækste din forretning organisk!

Få mere at vide om SEO

Hvad er SEO?

SEO betyder Search Engine Optimization, også kaldet søgemaskineoptimering.

Læs: Vores komplette SEO-guide

Hvorfor er SEO vigtigt?

Du skal arbejde eller investere i SEO, hvis du vil styrke din online synlighed. En øget synlighed øger antallet af besøgende til din hjemmeside.

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO afhænger af mange faktorer. Hos KH-Online starter vores priser fra 3.500 kr. pr. mnd.

Kontakt os for at høre mere om "Godt I Gang"-SEO pakken

Indtast dine kontaktinformationer nedenfor og så kontakter vi dig indenfor en arbejdsdag.

Kontakt os for at høre mere om "Next Level"-SEO pakken

Indtast dine kontaktinformationer nedenfor og så kontakter vi dig indenfor en arbejdsdag.

Kontakt os for at høre mere om "Kompromisløs"-SEO pakken

Indtast dine kontaktinformationer nedenfor og så kontakter vi dig indenfor en arbejdsdag.