Om os

Hvem er KH-Online?

KH-Online er et digitalt marketing bureau, der er specialiseret i SEO, Google Ads, Facebook annoncering og e-mail marketing. Vi er det hemmelige våben, som du har ledt efter!

digitalt marketing bureau

Laust startede ud med at sidde i en kælder omgivet af iværksættere, for meget kaffe, for lidt søvn og algoritmer, der forvirrede mere end de gavnede.

Sune joinede fra medieverdenen, hvor han fangede et fokus på kommunikation og strategi, som han hev med ind i online-verdenen.

Simon startede ud som praktikant, og har efterfølgende arbejdet sig op til SEO-specialist, Head of SEO og til sidst som fungerende partner.

I dag er KH-Online et af de snedigste og bedste online marketing bureauer. Giv os et kald på 53 70 50 60, og så kan du lige mærke efter om vi er noget for dig!

Mød teamet

Mission

KH-Online bruger digital markedsføring til at gøre vores kunder synlige online. Målet er at kunderne får masser af trafik og salg online. Vi vil gerne have de samme kunder i mange år, og det har man kun, hvis kunderne er tilfredse.

Der er mange måder at blive mere synlig på, og det er vores mål at være på forkant med udviklingen, så vores kunder får den bedste markedsføring. Det er et spændende job, og så elsker vi, når vi hjælper vores kunder til at få deres forretning til at blomstre.

Etik, ærlighed og transparent er vigtige værdier i en branche, hvor folk ikke altid opfører sig ordentligt. Vi vil opføre os ordentlig og have glade kunder. Kunder, som vi ikke kan hjælpe, skal ikke være kunder hos os.

Vision

At sætte en ny standard for transparens, ordentlighed, ærlighed, etik og målbarhed indenfor online-marketing. Det skal være slut med at købe katten i sækken.

Resultater, ærlighed og transparens i alle led bør være nemt tilgængeligt for alle, som gerne vil have en online-tilstedeværelse. Alt for mange bliver spist af med for lange og urimelige bindingsperioder og manglende resultater – sådan skal det ikke være!