Kontakt os på 53 70 50 60

Laust Halling Kehlet er specialiseret i indholdsanalyse og forbedring, søgeordsanalyser (herunder konkurrenceanalyse), analyse og optimering af indre styrker på hjemmesider, fejlfinding, hastighedsanalyser og meget andet der er relateret til de bløde værdier i søgemaskineoptimering. Laust Halling Kehlet er ydermere certificeret af Google i AdWords marketing. Laust havde tidligere hjemmesiderne SEO Nørden og Dansk Linkbuilding. Laust er partner i virksomheden.

Sune Berg Hansen er mediespecialist, med mange års erfaring fra medier som Politiken og Jyllandsposten og diverse onlinesider. Kendt blogger og foredragsholder. Stærk på Copywriting, tekstanalyser og generel kommunikation. Sune Berg Hansen er ydermere 7-dobbelt dansk mester i Skak, og fik titlen som stormester i 1998. Var Kommunikationsdirektør i Den Ny Spritfabrik i 2013-2014. Sune er partner i virksomheden.

Benny Christen Grandahl er tilknyttet KH-Online. Benny er uddannet cand. comm. og har i mange år arbejdet som journalist og formidler af teknisk viden. Han har specialiseret sig i content marketing og er bl.a. Copyblogger Certificeret Content Marketer. Benny står blandt andet for mange af de blog-indlæg, der lander her på siden.

Ine Sofie Kristiansen står for vores norske madside…

Banin Al-Zerajawi er SoMe specialist. Banin startede som praktikant hos KH-Online og blev derefter ansat som studentermedhjælper. Hun er i øjeblikket igang med en kandidatgrad på CBS i MA Intercultural marketing (Cand.Ling). Banin laver bl.a. SEO, linkbulding, Web-design og digital marketing hos KH-Online.