Google Ads-bureau

KH-Online er din Google Ads-specialist

KH-Online er ikke bare endnu et Google Ads-bureau. Vi skiller os ud fra det typiske bureau ved at vægte den personlige dialog højt. Det betyder, at du er i kompetente hænder, når du hyrer os til at håndtere din betalte online annoncering på Googles søgemaskine.

google ads bureau

Vi er ikke det største Google Ads-bureau. Til gengæld er vi nogle af de dygtigste og mest dedikeret i branchen. Derfor kan vi også hjælpe dig med at gøre dine Google Ads kampagner mere profitable.

KH-Online er et specialiseret Google Ads-bureau

Vi er et Google Ads-bureau i København med adskillige års erfaring med Google Search Ads. Den årelange erfaring kommer vores mange tilfredse kunder til gode hver dag. Vi ved, hvad der fungerer, når det kommer til Google Ads, Google annoncering og Google Marketing i øvrigt.

Siden KH-Online gik i luften, har vi hjulpet en lang række virksomheder med at drive relevant trafik og skabe omsætning gennem Google Ads. I vores team råder vi over certificerede Google Ads-specialister, som brænder for deres fag og bruger mange timer på Google Ads, Google Shopping, Google Display Network m.v.

Derfor kan du stole på, at intet bliver overladt til tilfældighederne i vores Google Ads-arbejde. Vi brænder for at skabe gode resultater, da gode resultater giver glade kunder. Glade kunder er netop dét, vi lever af. Men hvorfor er det hensigtsmæssigt at outsource Google Ads til et bureau? Læs videre.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside.

Det førende Google Ads-bureau i København

Som det førende online marketing bureau i København, mestrer vores Google Ads-specialister alle discipliner inden for Google Ads. På den måde er du som kunde hos KH-Online i trygge hænder og sikret en komplet, 360 graders Google Ads-løsning samt effektive strategier, der vil sikre dig synlighed, trafik og kunder.

Vil du vide mere om Google Ads?

Udforsk nogle af vores relaterede blogindlæg og bliv endnu klogere på emnet; Google Ads:

"Jeg betragter KH-Online som en af mine absolut bedste samarbejdspartnere - og med god grund. Jeg har i alle de år, vi har samarbejdet nydt godt af deres høje faglighed, gode kommunikation og punktlighed."

Derfor bør du overlade Ads til et Google Ads-bureau

Du har måske gjort dig tanker om, hvilke fordele der kan være ved at hyre et Google Ads-bureau. Skulle du dog fortsat være i tvivl om, hvorvidt det giver mening at alliere sig med et bureau, når snakken går på Google Ads, så er du kommet til det rigtige afsnit.

Derfor skal du overveje at hyre et bureau til Google Ads:

 1. Det er ofte billigere end at ansætte en inhouse specialist – Google Ads-specialister hænger ikke på træerne, og de specialister der findes er ofte løntunge. Derfor vil langt fra alle virksomheder økonomisk have mulighed for at ansætte en medarbejder.

 2. Du slipper for selv at holde dig opdateret på de nyeste tendenser – Google Ads er et univers i konstant udvikling. Derfor er det nødvendigt at holde sig up-to-date på de seneste tendenser og udviklingen hos Google og deres avancerede algoritmer.

 3. Investeringen tjener sig selv hjem – Betalt annoncering på en online annonceringsplatform, f.eks. Google Ads, YouTube Ads, Bing Ads eller Google Shopping, skal ikke kun løbe rundt. Det skal naturligvis være profitabelt. Dette kan dog være en udfordring i en tid, hvor klikpriserne kun går én vej – opad.

 4. Du kan spare værdifuld tid – Google Ads kan være meget tidskrævende. Der skal både findes relevante søgeord, skrives fængende annoncetekster, eksperimenteres med budstrategier og meget mere. Det kan i manges øjne være en meget stor mundfuld.

google disavow tool

Hvad koster det at hyre et Google Ads-bureau?

KH-Online er hverken det billigste eller dyreste bureau i landet. Til gengæld garanterer vi, at vi leverer rigtig meget værdi for pengene. Hvad end du derfor vælger den billigste eller dyreste af vores Google Ads-pakker, så kan du være sikker på, at vi går dedikeret ind til projektet.

Prisen på professionel Google Ads-hjælp afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger bl.a. af antal annoncegrupper, hvor hyppigt der ønskes optimering m.v. Jo færre annoncegrupper og desto sjældnere optimering af eksisterende annoncekampagner, desto lavere er prisen om måneden.

Godt I Gang

DKK 2.500 pr. mnd. og 4.499 DKK for opstart
 • Fuld månedlig rapport
 • Søgeordsanalyse
 • Planlægning af Google Ads Struktur
 • Opsætning af Google Ads konto, kampagner, annoncegrupper og annoncer.
 • Integration med Google Analytics
 • Remarketing
 • Månedlig optimering
 • Op til 5 annoncegrupper
 • Fast kontaktperson

Next Level

DKK 5.000 pr. mnd. og 6.499 DKK for opstart
 • Fuld månedlig rapport
 • Søgeordsanalyse
 • Planlægning af Google Ads Struktur
 • Opsætning af Google Ads konto, kampagner, annoncegrupper og annoncer.
 • Integration med Google Analytics
 • Remarketing
 • Optimering hver 14. dag
 • Op til 15 annoncegrupper
 • Fast kontaktperson

Kompromisløs

DKK 10.000 pr. mnd. og 8.499 DKK for opstart
 • Fuld månedlig rapport
 • Søgeordsanalyse
 • Planlægning af Google Ads Struktur
 • Opsætning af Google Ads konto, kampagner, annoncegrupper og annoncer.
 • Integration med Google Analytics
 • Remarketing
 • Optimering hver 14. dag
 • Op til 30 annoncegrupper
 • Fast kontaktperson

Passer ingen af vores Google Ads-pakker til din forretning, så tøv ikke med at kontakte os for et skræddersyet pakketilbud. Du har altid mulighed for at op- eller nedgradere din pakke, hvis du skulle ønske det.

google annoncering

Vi skaber profitable kampagner i Google Ads

Google Ads er på sin vis ikke svært at gå til, men er målet at gøre annonceringen så profitabel som muligt, så bør intet overlades til tilfældighederne. Lige så effektivt Google Ads kan være, lige så ineffektivt kan det være, hvis der ikke skrues på de rigtige knapper.

I værste fald kan annonceringen være spild af mange penge. Men med specialiseret hjælp risikerer du ikke, at dine markedsføringskroner går til spilde. Er du heller ikke interesseret i, at dit budget går op i røg, så grib det med fordel rigtigt an fra start og alliér dig med et bureau.

Indledningsvis skal der lægges en gennemtænkt Google Ads-strategi. Alt fra at lægge strategien til at håndtere det praktiske annoncearbejde er noget, vi har stor erfaring med. Siden 2015 har vi skabt et utal af profitable markedsføringskampagner i Google Ads. 

Vi har ikke blot sørget for at opsætte kampagnerne, men har justeret og optimeret kampagner løbende. Den løbende justering har til hensigt at skabe så høj en konverteringsrate og så lave klikpriser som muligt.

Selv mindre ændringer kan have stor betydning for, hvor profitable dine kampagner er. Derfor dykker vi ned i alt tilgængeligt data for lettere at kunne vurdere, hvad der skal til for, at dine Search Ads performer så godt som muligt på Googles søgenetværk.

Google Ads-bureau uden lange bindingsperioder

Er du på udkig efter et Google Ads-bureau? Så kan KH-Online meget vel være det rigtige valg for dig og din virksomhed. Du skal ikke vælge os, hvis du ønsker et bureau, der opererer med lange bindingsperioder, og som har mere travlt med at sende fakturaer end på at håndtere din annoncering.

Hos KH-Online er det vigtigste for os at skabe resultater for vores kunder. Gode resultater kommer ikke af sig selv, men kræver dedikeret arbejde. Vi er dedikerede helt ud til fingerspidserne, og vi er altid på forkant med online udviklingen. Vi ønsker ikke kun at være dit foretrukne Google Ads bureau i dag, men også i fremtiden.

Vi samarbejder med små, mellemstore og store virksomheder i alle brancher. Forud for ethvert samarbejde tager vi en indledende dialog med den potentielle kunde for at klarlægge, om der er et match. Ønsker du et møde med KH-Online, så tøv ikke med at kontakte os. Måske er vi det perfekte match.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside.

Fuld transparens og gennemsigtighed

Et samarbejde bør bygges på tillid, og derfor vægter vi transparens og gennemsigtighed rigtig højt. Sætter du din lid til os, så kan du forvente, at vi vil give dig indsigt i vores arbejde og de skabte resultater. Du får et godt overblik over, hvordan dine annoncer performer, og hvad du får ud af dine markedsføringskroner.

Vi dokumenterer løbende vores arbejde gennem rapporter, der giver overblik over de vigtigste nøgletal. Vi står altid til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål til den løbende rapportering. Vi prioriterer ligeledes at være ærlige, hvis vi ikke mener, at vi er et match, eller hvis annonceringen ikke har været effektiv.

KH-Online sætter desuden pris på gensidig åbenhed og tillid. Foretrækker du at samarbejde med et ærligt og professionelt Google Ads-bureau, der giver dig adgang til alt data, så er KH-Online et sikkert valg af bureau.

Google Ads-bureau med én fast kontaktperson

Hos os skal du ikke være bange for at blive kastet rundt mellem forskellige konsulenter, der ikke kender til dine målsætninger. Vælger du os som dit Google Ads-bureau, så får du tildelt én fast kontaktperson, der står for alt fra strategilægningen til opsætning, optimering og justering af kampagner.

Det er din egen Google Ads-specialist, der står for at rapportere og for at besvare dine spørgsmål. Har du spørgsmål til din annoncering, så ved du altid, hvem du skal kontakte.

"Superdygtige til både Google Ads og organisk søgeordsoptimering. Mine bedste anbefalinger til Laust og resten af holdet."

Google Ads kan blive din vigtigste salgskanal

Google Ads er én af de mest populære annonceringsformer, når det kommer til online markedsføring, og det er ikke tilfældigt. Google AdWords har gennem tiden været med til at vækste mange virksomheder og i mange tilfælde gjort små forretninger til store forretninger med mange tusinde ansatte.

I dag skal du være synlig online, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at kapre kunder. Kunsten er at være synlig der, hvor din målgruppe færdes, og her er Google ikke til at komme udenom. Der bliver helt sikkert søgt på dine varer og / eller ydelser på Google, og derfor skal du være synlig.

Google Ads bør ikke stå alene, men det vil være et godt supplement til din øvrige markedsføring. Nedenfor vil vi gennemgå nogle af fordelene ved Google Ads.

Derfor skal du bruge Google Ads:

 1. Du kan skabe trafik til din hjemmeside med det samme

 2. Google Ads fungerer for både små og store virksomheder (samt både B2B og B2C)

 3. Markedsføringen kan målrettes ned til mindste detalje

 4. Resultaterne kan måles meget nøjagtigt

 5. Du betaler kun for reelle klik

 6. Det kræver ikke noget stort budget

Få mere ud af dine markedsføringskroner

I den perfekte verden kom kunderne af sig selv, men sådan forholder den virkelige verden sig ikke. Der skal investeres i markedsføring, hvis der skal kunder i butikken.

Er det også gået op for dig, at marketing er en nødvendighed for at skabe omsætning i din forretning? Men er det vigtigt for dig, at du får så meget for dine penge som muligt? I givet fald skal du ikke kaste dig over den første annonceringsmulighed, du falder over. Langt fra al annoncering er nemlig lige effektivt.

Google Ads hører til blandt de absolut mest omkostningseffektive markedsføringsformer. Og modsat meget andet markedsføring som f.eks. busreklamer og tv-reklamer, så er det muligt at måle, hvor meget du får ud af at annoncere på Google.

Det er ikke kun muligt at måle på antal visninger og antal klik, men også på pay per click og antal salg. Vi hjælper med at opsætte velfungerende sporing, så du kan følge med i, hvor godt din annoncering performer.

målgruppe

Vi hjælper B2B- og B2C-virksomheder med Google Ads

Google Ads er en af de annonceringsformer, der fungerer rigtig godt for stort set alle virksomheder. Ikke nok med, at det kan være effektivt for både B2B- og B2C-virksomheder, så er det også noget, der fungerer på tværs af brancher og på tværs af virksomhedsstørrelser.

I princippet er det kun virksomheder, der sælger varer og ydelser, der ikke bliver søgt efter på Google, der ikke vil kunne skabe værdi ved at annoncere på Google. Det er dog meget usandsynligt, at der ikke er søgninger på dine varer og ydelser.

Hos KH-Online kan vi hjælpe dig med at gøre din Google Ads-annoncering endnu mere afkastgivende. Der er mulighed for at ramme alle kundetyper vha. Google Ads og betalt annoncering i Googles søgeresultater.

Vil du vækste?

Lad os hjælpe dig med at få mere trafik og flere salg på din hjemmeside.

Kunsten at finde de rette søgeord, den rette budstrategi m.v.

… men det er en kunst, som vi mestrer! Google Ads er en lidt kompleks størrelse, hvor du skal forholde dig til mange ting, når ambitionen er at skabe effektive kampagner. Der skal nemlig mere til end bare at oprette en Google Ads konto og opsætte sin første tekstannonce med en kort titel og dertilhørende beskrivelse.

Første step vil være at få lagt en strategi, og denne strategi lægges i samarbejde med dig. Vi er eksperter i Google Ads, men ingen kender din forretning og din målgruppe lige så godt som dig, og derfor opnås det bedste resultat ved at arbejde tæt sammen.

Næste step er at få fundet de rigtige søgeord. I den anledning laver vi en søgeordsanalyse for at skabe klarhed omkring, hvad dine potentielle kunder søger på, når de vil finde de varer og / eller ydelser, som du sælger i din forretning.

Foruden at finde frem til de mest relevante og værdifulde søgeord for din forretning, så hjælper vi med at få fundet negative søgeord, den rette budstrategi, budstørrelse og annoncetype samt udarbejde gode annoncetekster til dine annoncer.

search engine optimization

Google Ads bør ses som et supplement til SEO

Vi anbefaler ikke, at du tvinger dig selv til at vælge mellem Google Ads og SEO. Vores mange års erfaring med online annoncering viser nemlig, at du opnår de bedste resultater ved at investere i begge dele.

Formålet med både Google Ads og SEO er at være synlig i søgeresultaterne, og hvis du bruger ressourcer på både Google Ads og SEO, så bliver du endnu mere synlig i søgeresultaterne.

Med Google Ads får du resultater her-og-nu, hvilket til sammenligning ikke kan lade sig gøre med SEO. Mens det kan tage uger og måneder, inden arbejdet bærer frugt, når det kommer til SEO, så kan du i princippet skabe trafik og salg med en Google Ads annonce, der er fem minutter gammel.

"De har fået min hjemmeside op på topplaceringer med de mest konkurrenceprægede søgeord i min branche! Jeg er ekstremt glad!"

Du kan outsource din digitale markedsføring til et Google Ads-bureau som os

KH-Online er ikke kun et Google Ads-bureau. Vi brænder for, og har en stor kærlighed til, Google Ads, men vi beskæftiger os også med andre former for online marketing. Det gælder ikke kun SEO og Facebook, som vi nævnte lidt tidligere, men også pressemeddelelser, linkbuilding m.v.

Det betyder, at du kan outsource digital markedsføring til os. Vi har en lang række kompetencer samlet i vores team, og de kompetencer kan din virksomhed nyde godt af. Ved at overlade det hele til ét bureau som KH-Online, så kan du være sikker på, at der bliver skabt en rød tråd i din online annoncering.

laust kehlet

Er vi et match?

Vi har været omkring, hvad det koster at hyre et Google Ads-bureau. Vores pakker ligger prismæssigt på omkring 2.500-10.000 kr. om måneden.

Det betyder, at vores service appellerer til både små og store virksomheder, da vi kan arbejde med flere forskellige budgetstørrelser.

Vil du gerne have en gratis Google Ads-analyse, så hold dig ikke tilbage med at skrive eller ringe til os. 

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden længe med et personligt og uforpligtende tilbud på Google annoncering.

Hvis vores Google Ads-tilbud og/eller indledende analyser skulle give anledning til spørgsmål, så står vi også til rådighed med svar på tiltale. 

Vi ser frem til at skaffe dig flere kunder.

Få mere at vide om Google Ads

Hvad er Google Ads?

Google Ads, også kaldet Google annoncering, er betegnelsen for de øverste resultater i søgeresultaterne, som er markeret med “annonce”.

Læs: Vores komplette Google Ads-guide

Hvorfor er Google Ads vigtigt?

Du skal arbejde eller investere i Google annoncering, hvis du vil styrke din online synlighed.

En øget synlighed i toppen af søgeresultaterne øger antallet af besøgende til din hjemmeside og skaber i sidste ende flere salg i din webshop/ordrebog.

Hvad koster Google Ads?

Prisen på Google annoncering afhænger af mange faktorer. Du kan enten udføre Google annoncering på egen hånd eller hyre et Google Ads-bureau til opgaven.

Hvis du vælger et Google Ads-bureau som KH-Online til opgaven, så kan du finde vores priser her.