Resultater fra projekt: Eksakt match affiliate marketing

25 case studies viste, at 1) Exact Match Domæner stadig virker SEO wise, 2) Der er stor forskel på effektiviteten af forskellige affiliate nicher, 3) Der var ingen nicher, hvor resultaterne stak fuldstændig af og 4) Vi fandt desværre ikke krukken med guld for enden af regnbuen.

Resultatet fra denne undersøgelse af 25 exact match domains sat op til affiliate er primært negativt! Men der er også et par positive finds!

Original artikel udgivet 21. okt. 2019. Opdateret med informationer om udvikling 11. december 2019. Årsagen til denne lidt skæve datomæssige opdatering er udgivelse af Podcast om projektet på Marketers.dk den 12. december.

Projektet kort fortalt:

Vi købte i periode april til august 25 domæner som var primært rettet mod affiliate marketing. Målet var i løbet af 3 måneder skulle hvert domæne i gennemsnit generere minimum 200 kroner omsætning, og efter et år omkring 500 kroner per domæne.

Exact match domæner er her forstået som domæner, hvis navn er det samme som et bestemt søgeord med en hvis volume på søgninger. Den mindste søgevolume vi havde med i vores forsøg var 300 søgninger per måned og den højeste søgevolume var 4600 søgninger. Ved exact match har vi brugt latinske bogstaver ved ord med æøå, så et eksempel eksakt match på et konkret søgeord vi arbejdede med var tørklæder og det blev til toerklaeder.dk.

Trafikken til siderne som skulle skabe omsætning skulle komme fra SEO resultater, det vil sige de “naturlige” resultater fra Google.dk.

Fremgangsmåde

Opskrift på at lave 25 exact match hjemmesider med masser af produkter og solidt indhold omkostningeffektivt!

Her er vores opskrift på hvordan vi satte siderne op:

 1. Vi købte siderne gennem AzeHosting – pris 99 kroner inkl moms – Fordelen ved at benytte AzeHosting i denne sammenhæng er at de har 1) c-panel hvilket gør opsætning nemt 2) Alle domæner kan ligge på samme webhotel hvilket reducerer prisen på sigt markant 3) Alle domæner kan have en unik email tilknyttet i den pris vi betaler – denne email detalje var det unikke selling point der fik os til at vælge AzeHosting fremfor eksempelvis UnoEuro. Du kan finde AzeHosting her (affiliate link).
 2. Vi tilknyttede domænerne til Cloudflare for at skabe unikke IP’er, det var vist mest en fagskade og strictly speaking ikke nødvendigt for dette projekt. Cloudflare kan anvendes som en gratis service til at benytte til at få unikke IP’er til dit domæne, og er en ret nem måde at få sikre forbindelser – dvs SSL (https vs http).
 3. Vi bestilte tekster på mellem 1000 til 3000 ord gennem Webtextshop. Benny og company er ikke de billigste når det kommer til webtekster, men til gengæld leverer de en særdeles solid kvalitet. Vores ønske var at få indhold, der ikke bare var skabt for at please Google, men som forbrugere og besøgende også ville kunne aktivt anvende og bruge. Der var et par undtagelser, hvor en af vores praktikanter, selv udviklede indhold og design som en del af hendes læringsprojekt.

 4.  Vi benyttede DIVI templatet til WordPress, hvor vi i flere tilfælde addede DataFeedr (affiliate link) kombineret med WooCommerce for at kunne benytte produktfeeds. Fordelen ved DataFeedr er, at det er det system – jeg kender – der er bedst til at indsætte og opdatere produkter fra affiliate programmer automatisk. Andre steder refererede vi direkte ind til forskellige affiliate programmer uden brug af produkt feeds. Alle affiliate programmer som blev benyttet til dette projekt blev fundet gennem Partner Ads (affiliate link).
 5. I første omgang opsatte vi blot indhold på de forskellige domæner – senere begyndte vi at designe indholdet, så siderne blev lidt mere smooth at se på. Tanken var at når vi begyndte at få gode rangeringer, så var det også ved at være på tide at bygge et lækkert design.
 6. Sidst begyndte vi på linkbuilding hvor vi stille begyndte at bygge lidt links til siderne. Indledningsvist byggede vi kun 2-3 links til hver side.

Denne process med køb af domæner, bestilling af tekster til at begynde at bygge links to cirka en måneds tid per side. Samlet har vi brugt 5 timers arbejdskraft per domæne + de eksterne ressourcer og priser.

Resultater efter 3 måneder plus det løse

Projektet blev påbegyndt i april 2019, hvor de første domæner blev sat op. Dvs.de ældste domæner har kørt lidt længere og de nyeste har kørt 3 måneder. Det er dog mindre vigtigt, når vi kigger på vores målsætning om, at hvert domæne skulle lave en gennemsnitlig omsætning efter 3 måneder på 200 kroner. For det er nemlig ikke tilfældet not even close – selv ikke inklusiv dem med længere tid på bagen!

Opstartsudgifter

Vores samlede opstartsudgifter til dette projekt er som følger

Indkøb af domæner:

 • 25 domæner x 99 kroner x 0,8 (for beløb uden moms)= 1980 kr
 • Hosting kunne holdes indenfor vores eksisterende udgifter= 0 kr
 • Indkøb af tekster – Der har primært været tale om one-pagers – dvs hvor der stort set kun er tekst på forsiden – teksterne har været mellem 1000 til 4000 ord – i gennemsnit 2000 ord. Vi har haft en pris på 50 øre per ord.
 • 25 domæner x 2000 ord x 0,50 kroner = 25.000 kroner
 • Nu har det været et hobby projekt også, men reelt bør vi tage arbejdstimer med også:  5 timer per domæne af gennemsnitsudgift på vores laveste timepris på 500 kroner.
 • 25 domæner x 5 timer x 500 kroner = 62.500 kroner

Samlet opstartsudgifter = 89.480 kroner

Indtægter

Vores indtægter har været som følger siden start. Vi har ikke solgt links fra de her domæner endnu, og det er ikke sikkert det kommer til at være en del af det her koncept.

Månedsoversigt:

 • April: 0 kroner
 • Maj: 233 kroner
 • Juni: 512 kroner
 • Juli: 75 kroner
 • August: 682 kroner
 • September: 935 kroner.
 • Oktober: 129 kroner (oktober still running)

Samlet indtægt per 21. okt. 2019: 2566 kr 

Opdatering:

Samlet indtægt per 11. december 2019: 4111 kr

Indtjening per domæne per måned

Hvis vi antager september er en måned med standard indtægt fra nu af. Så er den gennemsnitlige indtægt per domæne

935 kroner / 25 domæner = 37,4 kroner per domæne per måned

Det kan godt være det er højt sat taget den indtjening, der har været i oktober med i regnestykket, men her tillader jeg mig at være lidt optimistisk. Det ændrer dog ikke på det overordnede billede:

Vores mål var efter 3 måneder at ligge på et gennemsnit på 200 kroner per domæne.

Resultat= 162,6 under målet hviket er langt fra målet.

affiliate fiasko

Regnestykket stopper faktisk ikke her!

Det løbende affiliateregnestykke

Domænerne skal fornys hvert år hvilket er en udgift på 40 kr per domæner.

Abonnement på 49 dollars per måned på DataFeedr, hvilket svarer til cirka 335 kroner. DataFeedr bruges dog også i en række andre af vores projekter, så det er nok rimeligt at halvere det beløb, så det svarer til en reel udgift på 167,5 kroner per måned.

Det giver en månedlig merudgift på

167,5 kroner + (25 domæner x 40 kroner / 12 måneder) = 251 kroner

Det er meget forventeligt, at den månedlige gennemsnitlige indtægt på de 25 domæner stiger til en indtægt på 1500 kroner per måned blot med det arbejde der er sket nu. Den antagelse er baseret på vi ser en positiv bevægelse i trafik baseret på resultater, der langsomt forbedres ud fra det arbejde, der allerede er lavet!

Så ser det løbende regnestykke således ud:

(1500 – 257,5 kroner) x 12 = 14.910 kroner

Baseret på den indtægt og det forbrug, der har været nu betyder det at projektet er betalt for om:

(89.480 startudgift – 2437 i indtægt so far) / 14.910 kroner/per år = 5 år og 10 måneder

Det er jo umiddelbart et helt håbløst regnestykke, at det første begynder at give overskud efter 5 år og 10 måneder.

Hvad der kan gøre regnestykket lidt mere attraktivt, er at det største udlæg er egen arbejdskraft. Penge der skulle være gået til mig og timer der skulle være solgt ude i byen.

Hvis vi tager vores arbejdskraft og ekskluderer det fra startudgifterne, så ser regnestykket således ud:

62.500 kroner / 14.910 kroner per år = 4 år og 2 måneder

Sagt på en anden måde: 1 år og 8 måneder skal bruges til at betale eksterne udgifter, og derefter betaler de næste 4 år og 2 måneder den arbejdskraft, der er brugt på projektet. Dererfter kommer det rendyrkede plus – affiliate marketers hellige gral nemlig passiv indtægt. Det kan jo for så vidt betragtes som en relevant indtægt, hvis det er som alternativ til timer du skulle ud og sælge alligevel. Det gør projektet lidt mere spiseligt, men stadig er konklusionen, at overordnet set ikke er en succes!

Findings af interessse for SEO interesserede og affiliate marketers

Først og fremmest så har dette projekt fokuseret på exact match domæner fra et affiliate marketing perspektiv. Som en virksomhed som vores, hvor specialet er SEO, så var det næsten selvskreven at vi gik efter de naturlige resultater på Google.

Vigtige findings var:

 1. Exact match domæner virker stadig – Vigtigt for SEO folket, og det er en bekræftelse af hvad, der ses fra andre tests.
 2. Der er kæmpe forskel på hvor lukrativ forskellige brancher er. Haveprodukter som græsarmering og sneglehegn er totalt no-go, mens der stadig er ok penge at hente i fitness udstyr og sportsvåben/legevåben. 
 3. At gå efter exact match domæner og lave en affiliateforretning på dem kan lade sig gøre, men det er ikke en guldgrube. For mange af os er det nok mest et hobbyprojekt snarere end det er et professionelt projekt.

Nedenfor kan du finde et overblik over projekterne og status på vores forskillige projekter:

Projekt 1: Squat rack

Domænenavn: squat-rack.dk

Keyword: squat rack

Antal søgninger: 480

Domæne lanceret: 01-05-2019

Bedste rangering: 6. plads

Rangering 21. okt. 19: 10. plads

Rangering 11. dec. 19:  7. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 4

Antal salg/leads indtil dec.: 8

Indtjening indtil okt: 339 kr

Indtjening indtil dec: 1064 kr

Potentiale per måned: 3-400 kr

Primære partnere: GetBig, Abilica, Apuls

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Ja helt klart – Der er ikke langt til toppen, men naturligvis den hårdeste vej der er tilbage!

Note:  Det her er en af de projekter, som på papiret i forhold til vores målsætninger må siges at være mindre succesfuld. Dog hvis vi tager og sammenligner denne sides performance med de andre sider vi har arbejdet på, så er den faktisk en af dem, der er mere succesfuld. Så ok resultat i forhold til de andre domæner, men overordnet set ikke tilfredsstillende i forhold til vores forventning til sitet!

Projekt 2: Pull up bar

Domænenavn: pull-up-bar.dk

Keyword: pull up bar

Antal søgninger: 1900

Domæne lanceret: 01-05-2019

Bedste rangering: 5. plads

Rangering 21. okt. 19: 6. plads

Rangering 11. dec. 19: 5. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 6

Antal salg/leads indtil dec.: 15

Indtjening indtil okt.:  327 kr

Indtjening indtil dec.:  648 kr

Potentiale per måned: 3-400 kr

Primære partnere: GetBig, Abilica, Apuls

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Ja helt klart – Der er ikke langt til toppen, men naturligvis den hårdeste vej der er tilbage!

Note: Den her er lidt spændende. Vi havde lavet en del fodfejl, hvor vi blandt ikke havde sat affiliate links ordentligt op, og det fik vi først fikset i denne måned. Det kan med god sandsynlighed have taget noget af omsætningen fra denne side. Så resultatet er ikke helt skidt men heller ikke helt godt. Under den grænse vi gerne ville have passeret! Jeg tror dog, at en top 2 placering på pull up bar vil kunne give en månedlig omsætning på omkring 500 kroner. Det burde være relativt nemt at kunne skabe.

Projekt 3: Cable Crossover

Domænenavn: cable-crossover.dk

Keyword: cable crossover

Antal søgninger: 390

Domæne lanceret: 01-05-2019

Bedst rangering: 3. plads

Rangering 21. okt. 19: 90. plads

Rangering 11. dec. 19: 3. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 0 kr

Primære partnere: GetBig, Abilica, Apuls

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Nej – Gå ikke tilbage til en fuser!

Note: Den sidste af testene fokuseret på træningsredskaber. Det her var en af vores mest kiksede projekter. Vi troede Cable Crossover var en maskine, og det er det for så vidt også, men det folk søger på er øvelserne. Derfor kunne vi heller ikke fastholde topplaceringen, da vi overhovedet ikke ramte søgeintent.

Det vi kan tage med fra det her projekt er, at det er en god idé at researche ordentligt og ikke blot by the numbers, hvad du kaster dig ud i inden du kaster dig ud i det!

 

Projekt 4: Askestøvsuger

Domænenavn: askestoevsuger.dk

Keyword: askestøvsuger

Antal søgninger: 1000

Domæne lanceret: 15-5-2019

Bedst rangering: 2. plads

Rangering 21. okt. 19: 4. plads

Rangering 11. dec. 19: 2. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 3

Antal salg/leads indtil dec.: 5

Indtjening indtil okt: 302 kroner

Indtjening indtil dec: 348 kroner

Potentiale per måned: 100-150 kr

Primære partnere: Global Tools

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Nej medmindre der dukker nogle markante salg op i løbet af de næste par månender, så kan det være det her projekt bliver genoptaget!

Note: Vi er noget i tvivl om det her er et underpræsterende projekt eller om der her i vinterhalvåret kommer godt gang i salget her.

Projekt 5: Fritstående badekar

Domænenavn: fritstaaende-badekar.dk

Keyword: fritstående badekar

Antal søgninger: 800

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 40. plads

Rangering 21. okt. 19 : 72. plads

Rangering 11. dec. 19 : 66. plads

Antal salg/leads indtil okt: 0

Antal salg/leads indtil dec: 0

Indtjening indtil okt: 0 kroner

Indtjening indtil dec: 0 kroner

Potentiale per måned: 50 kr

Primære partnere: VVS.dk

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Umiddelbart ikke! Hvis serps pludselig ændrer sig og der kommer nogle salg kan det ændre sig.

Note: Burde egentlig bare være et nemt lille nicheprodukt at ranke på, men vi har ikke rigtig kunne gøre det til en succes!

Projekt 6: Græsarmering

Domænenavn: graesarmering.dk

Keyword: græsarmering

Antal søgninger: 1000

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 2. plads

Rangering 21. okt. 19: 3. plads

Rangering 11. dec. 19: 4. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 1

Antal salg/leads indtil dec.: 1

Indtjening indtil okt: 47 kroner

Indtjening indtil dec: 47 kroner

Potentiale per måned: 20-30 kr

Primære partnere: Wattoo og FC Beton

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt:  Nej – Der skal godt nok lige pludselig begynde at komme en masse salg igennem her før vi tager denne side op og arbejder videre på den!

Note: Det her var en vi havde store forventninger til, men i bund og grund har det været en stor failure. 357 unikke besøgende – et salg og en indtjening på 47 kroner er bare ikke godt nok. Der har i lang tid været en god placering i top 5.

Projekt 7: Halstørklæder

Domænenavn: halstoerklaeder.dk

Keyword: halstørklæder

Antal søgninger: 2400

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 36. plads

Rangering 21. okt. 19: 51. plads

Rangering 11. dec. 19: 28. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kr

Indtjening indtil dec.: 0 kr

Potentiale per måned: 3-400 kr

Primære partnere: Besos, Kaufman, PashminaWear

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Umiddelbart er det ikke en vi kommer til at forfølge aktivt, men vi kommer nok til at give den lidt skub hist og her! Det kan godt blive et asset på et senere tidspunkt på den ene eller anden måde!

Note: Det var en af de her sider som vi ikke rigtig vidste om vi skulle gå all in på eller bare lade køre, men indtil videre, så har vores vægelsind i hvert fald ikke betalt sig.

Projekt 8: Hardball våben

Domænenavn: hardballvaaben.dk

Keyword: hardball våben

Antal søgninger: 880

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 7. plads

Rangering 21. okt. 19: 8. plads

Rangering 11. dec. 19: 9. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 5

Antal salg/leads indtil dec.: 5

Indtjening indtil okt.: 608 kr

Indtjening indtil dec.: 608 kr

Potentiale per måned: 500-1000 kr

Primære partnere: GunPit og Handelshuset Aulum

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Ja helt klart. Vi skal nok få et fornuftigt projekt ud af den her, når vi rammer top 3, og hvis vi nupper en 1. plads bliver det rigtig godt!

Note: Den her var en af dem vi havde store forventninger til. Specielt efter at have hørt om Casper Schneidereits projekt med luftpistoler på GoLearn (affiliate link). Her fortæller han om, hvordan han byggede et onepager site om som han laver mellem 500 til 1000 kroner på om måneden. Hardballvaaben.dk er også en af de få sider, der nu har en indtjening over 200 kroner per måned, hvilket var vores målsætning efter 3 måneder. Det passer meget godt med Hardballvaaben.dk der har været live 5½ måned og begyndte at lave den første omsætning efter 1½ måneds tid. Hardballvaaben.dk’s udvikling er derfor at betragte som en succes! Som sidste note skal siges, at dette domæne faktisk strictly speaking ikke er et eksakt match, da hardballvaaben.dk burde være hardball-vaaben.dk – men kammerat og konkullega Kim Fredtoft fra StartupBootcamp havde desværre købt det lige før mig – og for at være helt fair så var det Kim, der havde fortalt mig om Caspers projekt og kursus, så nok rimeligt nok han havde været ude at fiske det eksakt match domæne før mig!

Projekt 9: PCP luftgevær

Domænenavn: pcp-luftgevaer.dk

Keyword: PCP luftgevær

Antal søgninger: 450

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 2. plads

Rangering 21. okt. 19: 3. plads

Rangering 11. dec. 19: 2. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 8

Antal salg/leads indtil dec.: 12

Indtjening indtil okt.: 692 kr

Indtjening indtil dec.: 818 kr

Potentiale per måned: 400-800 kr

Primære partnere: GunPit

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Helt klart. Vi går efter 1. pladsen i den her her niche og den skal vi nok også tage. Spændt på hvor meget siden kommer til at generere og om der bliver stor forskel på sæsonerne! Det gør der nok – og nej jeg har ingen anelse om hvornår højsæson er…

Note: PCP-luftgevaer.dk var lige som hardballvaaben.dk inspireret af Casper Schneidereits projekt med luftpistoler på GoLearn (affiliate link). Igen er det en af de projekter, der har været en succes. Placeringen i top 5 er relativ ny, så vi forventer faktisk en højere indtjening meget snart på denne side end over 200 kroner per måned.

Projekt 10: sneglehegn

Domænenavn: sneglehegn.dk

Keyword: sneglehegn

Antal søgninger: 590

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 2. plads

Rangering 21. okt. 19: 2. plads

Rangering 11. dec. 19: 3. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kr

Indtjening indtil dec.: 0 kr

Potentiale per måned: 0-20 kr

Primære partnere: Haveglad, Wupti

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Nej det her var en fuser og vi går ikke tilbage til den medmindre den lige pludselig går amok!

Note:  Vi har efterhånden i lang tid haft gode placeringer på sneglehegn. Desværre har det ikke medført nogle salg med os. Ergo dette projekt må kategoriseres som en fiasko. Vi havde ellers store forventninger til den her men indtil videre har den failet big times!

Projekt 11: Tørklæder

Domænenavn: toerklaeder.dk

Keyword: tørklæder

Antal søgninger: 1300

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 36. plads

Rangering 21. okt. 19.: 80. plads

Rangering 11. dec. 19.: 23. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 1

Antal salg/leads indtil dec.: 1

Indtjening indtil okt.: 16 kr

Indtjening indtil dec.: 16 kr

Potentiale per måned: 100-300 kr

Primære partnere: Besos, Kaufman, PashminaWear

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Umiddelbart ikke. Men kan være det kan bruges i en anden sammenhæng. 

Note:  Vi har brugt onepager approachet og jeg tror vi skulle have lavet en del forskellige undersider for at gøre den her side til en side som Google vil favorisere!

Projekt 12: Trampolin til nedgravning

Domænenavn: trampolin-til-nedgravning.dk

Keyword: trampolin til nedgravning

Antal søgninger: 1000

Domæne lanceret: 15-05-2019

Bedste rangering: 18. plads

Rangering 21. okt. 19: 22. plads

Rangering 11. dec. 19: 21. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 1

Antal salg/leads indtil dec.: 1

Indtjening indtil okt.: 118 kr

Indtjening indtil dec.: 118 kr

Potentiale per måned: 100-400 kr

Primære partnere: Moreland, Coop, EuroToys og flere sports- og legetøjsbutikker

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Måske – Jeg kunne forestille mig  i et ømt øjeblik, hvor der ikke er meget andet at give sig til, så skal der fokuseres på nedgravede trampoliner.

Note:  Ikke ligefrem en succes, men kan måske forvandles til en succes med lidt ekstra arbejde. Lidt en joker!

Projekt 13: Vægtvest

Domænenavn: vaegtvest.dk

Keyword: vægtvest

Antal søgninger: 700

Domæne lanceret: 25-05-2019

Bedste rangering: 19. plads

Rangering 21. okt 19: 10. plads

Rangering 11. dec 19: 10. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kr

Indtjening indtil dec.: 0 kr

Potentiale per måned: 0-400 kr

Primære partnere: GetBig, Abilica, Apuls DykkerButikken

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Ja det bør vi nok. Der er ikke langt til toppen, og det burde kunne give en fin lille indtægt fra denne affiliateside.

Note:  En af dem som jeg nok skulle have researchet noget mere. Det viser sig, at vægtveste både er noget man bruger inden for styrketræning og fitness såvel som det er noget man bruger til dykning. Det er to ret forskellige funktioner 🙂 Så det endte med at være en lidt skizofren side!

Projekt 14: Ergonomisk kontorstol

Domænenavn: ergonomisk-kontorstol.dk

Keyword: ergonomisk kontorstol

Antal søgninger: 1100

Domæne lanceret: 03-06-2019

Bedste rangering: 29. plads

Rangering 21. okt. 19: 67. plads

Rangering 11. dec. 19: 67. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 0-1000 kr

Primære partnere: iStol

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Jeg kommer nok til at arbejde lidt videre på den her. Særligt i forbindelse med arbejdet med vores hjemmeside om hæve sænkeborde kommer jeg til at fokusere på den her hjemmeside. Det bliver dog som en biprojekt.

Note: Minder meget om billig-kontorstol konceptet, men har stadig ikke genereret nogle salg.

Projekt 15: afføringsmiddel

Domænenavn: affoeringsmiddel.dk

Keyword: Afføringsmiddel

Antal søgninger: 2100

Domæne lanceret: 08-06-2019

Bedst rangering: 22. plads

Rangering 21. okt. 19: 69. plads

Rangering 11. dec. 19: 25. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 0-1000 kr

Primære partnere: Mecindo, Med24, ApoPro

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Måske – Den her er lidt skæv i forhold til vores andre projekter, men hvis det lige passer ind på et tidspunkt, så kunne jeg godt forestille mig, at der bliver lagt lidt græfter her.

Note: Lidt et tilfælde vi fik fat i den her, da den pludselig var blevet ledig. Vi har ikke fået ordentlig gang i den her endnu. Det kan dog stadig komme!

Projekt 16: Fodboldmål til haven

Domænenavn: fodboldmaal-til-haven.dk

Keyword: Fodboldmål til haven

Antal søgninger: 500

Domæne lanceret: 11-06-2019

Bedste rangering: 28. plads

Rangering 21. okt. 19: 81. plads

Rangering 11. dec. 19: 50. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 3-400 kr

Primære partnere: Gucca, Coop + legetøjsbutikker

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Måske. Den ligger ikke lige til højrebenet. Hvis vi kan kombinere det med andre projekter, så bliver den her inkluderet. 

Note: Et affiliatekoncept vi tidligere har haft ok succes med. Det tror jeg også kommer her trods manglen på resultater!

Projekt 17: skistøvler

Domænenavn: skistoevler.dk

Keyword: skistøvler

Antal søgninger: 1300

Domæne lanceret: 01-07-2019

Bedste rangering: 49

Rangering 21. okt. 19: uden for top 100

Rangering 11. dec. 19: 49

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kr

Indtjening indtil dec.: 0 kr

Potentiale per måned: 0-1000 kr

Primære partnere: SkiWear4U, Apuls

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Hmm ja det bliver nok ikke så meget fokus der kommer her. Meeen hvis vi nu alligevel skal lave lidt skiferie artikler til vores hjemmesider Travel-Guides.dk og Din-Rejseguide.dk gad vide om vi så ikke kommer til at nævne de her skistøvler – Dog som det er nu, så kommer vi ikke til at have nogle prioriteret indsats her!

Note:  Nu har det efterhånden nærmet sig 3 måneder, og hverken resultater fra Google eller andet har leveret resultater. Ergo må dette projekt siges at være en fiasko.

Projekt 18: Barnevogn Test

Domænenavn: barnevogn-test.dk

Keyword: barnevogn test

Antal søgninger: 320

Domæne lanceret: 01-07-2019

Bedste rangering: 16. plads

Rangering 21. okt. 19: 17. plads

Rangering 11. dec. 19: 12. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 0-300 kr

Primære partnere: Kombivogn.dk

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Det regner vi med. Det bliver ikke den store money-generator, men da vi har en del andre projekter relateret til børn og baby, så kunne jeg sagtens forestille, at den her bliver skubbet med op i den sammenhæng.

Note: En af vores nyere domæner. Den har den lille joker, at den også kan ranke på hovedordet barnevogn. Ikke imponerende den endnu ikke har skabt salg – desværre en failure!

Projekt 19: Borddækning bryllup

Domænenavn: borddaekning-bryllup.dk

Keyword: Borddækning bryllup

Antal søgninger: 300

Domæne lanceret: 01-07-2019

Bedste rangering:  12. plads

Rangering 21. okt. 19: 38. plads

Rangering 11. dec. 19: 13. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 0-250 kr

Primære partnere: Mystone

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Ja det skal have en lille chance. Ret lille niche, og ja vi har ikke de store indtjeningspotentialer, men til gengæld er der meget lav konkurrence!

Note: En af vores nyere domæner, som er en sjov lille niche med nogle interessante muligheder. En meget lille bevægelse den rigtige retning. Ingen salg.

Projekt 20: Bordpynt konfirmation

Domænenavn: bordpynt-konfirmation.dk

Keyword: Bordpynt konfirmation

Antal søgninger: 700

Domæne lanceret: 01-07-2019

Bedste rangering: 23. plads

Rangering 21. okt. 19: 61. plads

Rangering 11. dec. 19: 25. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 0-300 kr

Primære partnere: MyStone, Blomsterverden.

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Ja det skal have en lille chance. Fin snæver niche med ok antal søgninger, og ja vi har ikke de store indtjeningspotentialer, men til gengæld er der meget lav konkurrence!

Note: En af vores nyere domæner. Ideen er lidt det samme som ved ovenstående website om bryllupper, at ramme et tematisk interessefelt. Men med lave placeringer – ja så er der naturligvis heller ikke nogle trafik og omsætning.

Projekt 21: Compoundbue

Domænenavn: compoundbue.dk

Keyword: compoundbue

Antal søgninger: 800

Domæne lanceret: 12-07-2019

Bedste rangering: 10. plads

Rangering 21. okt. 19: 15. plads

Rangering 11. dec. 19: 10. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 150-500 kr

Primære partnere: GrejFreak, Pro Outdoor

Fortsætter vi med at udvikle på dette projekt: Helt sikkert. Der skal nok komme salg her og vi har med en ret snæver niche at gøre, hvor der stadigvæk burde være nogle salg at hente! Resultaterne skal nok komme som vi nærmer os top 3.

Note: Compoundbue har vi stadig gode forventninger til. Dejligt nicheprodukt med gode priser og hvor der ikke er mange offline butikker der sælger produkterne. Dog har vi endnu ikke solgt nogle compoundbuer endnu, men det skal nok komme! Vi betragter dette produkt som i samme boldgade som hardball våben og PCP luftgevær.

Projekt 22: Elektrisk løbehjul

Domænenavn: elektrisk-loebehjul.dk

Keyword: elektrisk løbehjul

Antal søgninger: 2000

Domæne lanceret: 15-07-2019

Bedste rangering: 14. plads

Rangering 21. okt. 19: Udenfor top 100

Rangering 11. dec. 19: 17. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 500-1500 kr

Primære partnere: Innoliving, CykelExperten, RobotEksperten

Note: Vi ville jo gerne have haft el-loebehjul.dk, men da den ikke var ledig, så var der jo også en del søgninger på elektrisk løbehjul. Min vurdering er, at vi ikke kan klare det her projekt med en one-pager, og vi her skal have flere sider ind på hjemmesiden for at vi ville kunne begynde at formidle nogle elektriske løbehjul.

Projekt 23: Billig kontorstol

Domænenavn: billig-kontorstol.dk

Keyword: Billig kontorstol

Antal søgninger: 400

Domæne lanceret: 25-08-2019

Bedste rangering: 24. plads

Rangering 21. okt. 19: 25. plads

Rangering 11. dec. 19: 41. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 0

Indtjening indtil okt.: 0 kroner

Indtjening indtil dec.: 0 kroner

Potentiale per måned: 100-400 kr

Primære partnere: iStol

Note: Vores nyeste projekt – egentlig ikke underligt den endnu ikke har lavet noget ordentligt resultat.

Projekt 24: Hæve sænkebord

Domænenavn: haeve-saenkebord.dk

Keyword: hæve sænkebord

Antal søgninger: 4600

Domæne lanceret: 25-08-2019

Bedste rangering: 17. plads

Rangering 21. okt. 19 : 53. plads

Rangering 11. dec. 19 : 17. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 0

Antal salg/leads indtil dec.: 1

Indtjening indtil okt.: 0 kr

Indtjening indtil dec.: 425 kr

Potentiale per måned: 0-2000 kr

Primære partnere: Gloriamundicare og BOBO online

Note: Denne hjemmeside havde vi egentlig ikke forventet ville have genereret noget salg endnu qua den sene lancering. Videre så skal nævnes, at dette site ikke er bygget som en traditionel one-pager. Forsiden er fokuseret på hæve sænkebord som keyword, men vi har konstrueret long tail landingssider til væghængte, elektriske, manuelle og hjørne hæve sænkeborde. Der er flere af dem som allerede nu har fine rangeringer på side 2 og 3 af Google. Ikke noget, der kan generere salg endnu, men en god indikation på Google syntes det er en fin lille side!

Projekt 25: Kjole til bryllup

Domænenavn: kjole-til-bryllup.dk

Keyword: kjole til bryllup

Antal søgninger: 1300

Domæne lanceret: 28-08-2019

Bedste rangering: 22. plads

Rangering 21. okt. 19: 25. plads

Rangering 11. dec. 19:  19. plads

Antal salg/leads indtil okt.: 1

Antal salg/leads indtil dec.: 1

Indtjening indtil okt.: 19 kr

Indtjening indtil dec.: 19 kr

Potentiale per måned: 100-600 kr

Primære partnere: kvindetøjsbutikker

Note: Det sidst lancerede projekt i forsøget. Det er vigtigt lige indledningsvist at nævne, at når det er udtrykket “kjole til bryllup” så er der ikke tale om en “bryllupskjole” altså brudens kjole. Den havde vi nok ikke troet på kunne lave salg online – i hvert fald ikke nok. Når det er begrebet kjole til bryllup, så er det kjoler til de kvindelige gæster til brylluppet. Den her er vi stadig meget spændt på. Vi har endnu kun set 1 salg, men allerede nu efter lanceringen af domænet og indhold er siden oppe på toppen af side 3 i Google. Det er naturligvis ikke noget, der giver mange salg, men det er en god indikator på at Google godt kan lide konceptet. Vi ser dog allerede nu kliks daglig, der sendes videre.

Der er i øvrigt som med haeve-saenkebord.dk lavet flere undersider her med forskellige typer kjoler til bryllup, men ulig haeve-saenkebord.dk så er der ikke meget indhold på de undersider udover produkter. Det er et spændende eksperiment!