KH Online teamet

Sune Berg Hansen

Direktør

Mediespecialist, med mange års erfaring fra medier som Politiken og Jyllandsposten og diverse onlinesider. Kendt blogger og foredragsholder. Stærk på Copywriting, tekstanalyser og generel kommunikation. Sune Berg Hansen er ydermere 7-dobbelt dansk mester i Skak, og fik titlen som stormester i 1998. Var Kommunikationsdirektør i Den Ny Spritfabrik i 2013-2014.   

[email protected]

+45 53 70 50 60

Laust Halling Kehlet

Direktør

Specialiseret i indholdsanalyse og forbedring, søgeordsanalyse (herunder konkurrenceanalyse), analyse og optimering af indre styrker på hjemmesider, fejlfinding, hastighedsanalyser og meget andet der er relateret til de bløde værdier i søgemaskineoptimering. Laust  er ydermere certificeret af Google i AdWords marketing. Laust havde tidligere hjemmesiderne SEO Nørden og Dansk Linkbuilding. 

[email protected]

+45 29 84 03 42

Mads Emil Hansen

Fuldtidsansat

SEO & Design Specialist, med 5 års erfaring i den digitale verden som freelancer. Mads startede som praktikant hos KH Online og blev derefter ansat som studentermedhjælper, hvorefter han blev fuldtidsansat. Han har en bachelor i Digital Konceptudvikling fra Københavns Erhvervsakademi. Mads laver alt indenfor SEO, linkbuilding og hjemmeside design hos KH Online.

[email protected]

Betina Nowak Svendsen

Deltidsansat

Webudvikler. Betina er praktikant hos KH Online som en del af hendes studie, og er i øjeblikket igang med en professionsbachelor på Copenhagen Business Academy i Webdevelopment. Betina laver blandt andet SEO og hjemmeside design hos KH Online.

[email protected]

Banin Al-Zerajawi

Deltidsansat

Google Ads og SoMe specialist. Banin startede som praktikant hos KH Online og blev derefter ansat som studentermedhjælper. Hun har en kandidatgrad på CBS i MA Intercultural marketing (Cand.Ling.Merc). Banin laver blandt andet Google Ads, SEO og linkbuilding hos KH Online.

[email protected]

+45 60 24 12 60

Benny Christen Grandahl

Tekstforfatter

Benny er tilknyttet KH Online. Benny er uddannet cand. comm. og har i mange år arbejdet som journalist og formidler af teknisk viden. Han har specialiseret sig i content marketing og er bl.a. Copyblogger Certificeret Content Marketer. Benny står blandt andet for mange af de blog-indlæg, der lander her på siden.

Søren Jensen (Konsulent)

SEO ekspert og Web administrator

Søren har arbejdet med hjemmesider og eCommerce i mere end 15 år, og han har siden 2015 været en uundeværlig ekspertise hos KH-online. Han hjælper til med fejlfinding og administrering af hjemmesider og shops, samt teknisk SEO, analyser og implementering af nye teknologier. Dertil har søren stået for udvikling af flere specielle plugins og værktøjer som vi benytter dagligt hos KH-online.