KH Online teamet

Sune Berg Hansen

Direktør

Mediespecialist, med mange års erfaring fra medier som Politiken og Jyllandsposten og diverse onlinesider. Kendt blogger og foredragsholder. Stærk på Copywriting, tekstanalyser og generel kommunikation. Sune Berg Hansen er ydermere 7-dobbelt dansk mester i Skak, og fik titlen som stormester i 1998. Var Kommunikationsdirektør i Den Ny Spritfabrik i 2013-2014.   

[email protected]

+45 53 70 50 60

Laust Halling Kehlet

Direktør

Specialiseret i indholdsanalyse og forbedring, søgeordsanalyse (herunder konkurrenceanalyse), analyse og optimering af indre styrker på hjemmesider, fejlfinding, hastighedsanalyser og meget andet der er relateret til de bløde værdier i søgemaskineoptimering. Laust  er ydermere certificeret af Google i AdWords marketing. Laust havde tidligere hjemmesiderne SEO Nørden og Dansk Linkbuilding. 

[email protected]

+45 29 84 03 42

Mads Emil Hansen

Fuldtidsansat

SEO & Design Specialist, med 5 års erfaring i den digitale verden som freelancer. Mads startede som praktikant hos KH Online og blev derefter ansat som studentermedhjælper, hvorefter han blev fuldtidsansat. Han har en bachelor i Digital Konceptudvikling fra Københavns Erhversakademi. Mads laver alt indenfor SEO, linkbuilding, hjemmeside design og digital marketing hos KH-Online.

[email protected]

+45 24 84 07 33

Betina Nowak Svendsen

Praktikant

Webudvikler. Betina er praktikant hos KH Online som en del af hendes studie, og er i øjeblikket igang med en professionsbachelor på Copenhagen Business Academy i Webdevelopment. Betina laver blandt andet SEO og hjemmeside design hos KH Online.

[email protected]

Banin Al-Zerajawi

Studentermedhjælper

SoMe specialist. Banin startede som praktikant hos KH Online og blev derefter ansat som studentermedhjælper. Hun er i øjeblikket igang med en kandidatgrad på CBS i MA Intercultural marketing (Cand.Ling.Merc). Banin laver blandt andet SEO, linkbulding, hjemmeside design og digital marketing hos KH Online.

Benny Christen Grandahl

Tekstforfatter

Benny er tilknyttet KH Online. Benny er uddannet cand. comm. og har i mange år arbejdet som journalist og formidler af teknisk viden. Han har specialiseret sig i content marketing og er bl.a. Copyblogger Certificeret Content Marketer. Benny står blandt andet for mange af de blog-indlæg, der lander her på siden.

Søren Jensen (Konsulent)

SEO ekspert og Web administrator

Søren har arbejdet med hjemmesider og eCommerce i mere end 15 år, og han har siden 2015 været en uundeværlig ekspertise hos KH-online. Han hjælper til med fejlfinding og administrering af hjemmesider og shops, samt teknisk SEO, analyser og implementering af nye teknologier. Dertil har søren stået for udvikling af flere specielle plugins og værktøjer som vi benytter dagligt hos KH-online.