Mød KH teamet

Praktik

Kunne du tænke dig at være en del af teamet via et praktikforløb? Læs mere her og send en ansøgning.

Sune Berg Hansen

Sune Berg Hansen

Direktør

Mediespecialist, med mange års erfaring fra medier som Politiken og Jyllandsposten og diverse onlinesider. Kendt blogger og foredragsholder. Stærk på Copywriting, tekstanalyser og generel kommunikation. Sune Berg Hansen er ydermere 7-dobbelt dansk mester i Skak, og fik titlen som stormester i 1998. Var Kommunikationsdirektør i Den Ny Spritfabrik i 2013-2014.   star 53 70 50 60

Laust Halling Kehlet

Laust Halling Kehlet

Direktør

Specialiseret i indholdsanalyse og forbedring, søgeordsanalyse (herunder konkurrenceanalyse), analyse og optimering af indre styrker på hjemmesider, fejlfinding, hastighedsanalyser og meget andet der er relateret til de bløde værdier i søgemaskineoptimering. Laust  er ydermere certificeret af Google i AdWords marketing. Laust havde tidligere hjemmesiderne SEO Nørden og Dansk Linkbuilding.  star 29 84 03 42

Mads Emil Hansen

Mads Emil Hansen

Fuldtidsansat

SEO & Design Specialist, med 5 års erfaring i den digitale verden som freelancer. Mads startede som praktikant hos KH-Online og blev derefter ansat som studentermedhjælper, hvorefter han blev fuldtidsansat. Han har en bachelor i Digital Konceptudvikling fra Københavns Erhversakademi. Mads laver alt indenfor SEO, linkbuilding, hjemmeside design og digital marketing hos KH-Online.

star 24 84 07 33

Banin Al-Zerajawi

Banin Al-Zerajawi

Studentermedhjælper

SoMe specialist. Banin startede som praktikant hos KH-Online og blev derefter ansat som studentermedhjælper. Hun er i øjeblikket igang med en kandidatgrad på CBS i MA Intercultural marketing (Cand.Ling.Merc). Banin laver blandt andet SEO, linkbulding, hjemmeside design og digital marketing hos KH-Online.

star 60 24 12 60

Benny Christen Grandahl

Tekstforfatter

Benny er tilknyttet KH-Online. Benny er uddannet cand. comm. og har i mange år arbejdet som journalist og formidler af teknisk viden. Han har specialiseret sig i content marketing og er bl.a. Copyblogger Certificeret Content Marketer. Benny står blandt andet for mange af de blog-indlæg, der lander her på siden.