KH Online teamet

Sune Berg Hansen

Direktør

Mediespecialist, med mange års erfaring fra medier som Politiken og Jyllandsposten og diverse onlinesider. Kendt blogger og foredragsholder. Stærk på Copywriting, tekstanalyser og generel kommunikation. Sune Berg Hansen er ydermere 7-dobbelt dansk mester i Skak, og fik titlen som stormester i 1998. Var Kommunikationsdirektør i Den Ny Spritfabrik i 2013-2014.   

[email protected]

+45 53 70 50 60

Laust Halling Kehlet

Direktør

Specialiseret i indholdsanalyse og forbedring, søgeordsanalyse (herunder konkurrenceanalyse), analyse og optimering af indre styrker på hjemmesider, fejlfinding, hastighedsanalyser og meget andet der er relateret til de bløde værdier i søgemaskineoptimering. Laust  er ydermere certificeret i Google Ads marketing. Laust havde tidligere hjemmesiderne SEO Nørden og Dansk Linkbuilding. 

[email protected]

+45 29 84 03 42

Simon Mørch Hansen

SEO specialist

SEO specialist, med mange års erfaring i marketing og forretningsførelse. Simon startede som praktikant hos KH Online og blev derefter ansat som fuldtidsansat. Simon har en bachelor fra Copenhagen Business Academy. Simon  laver alt indenfor SEO uanset om det drejer sig om linkbuilding og contentudvikling hos KH Online.

[email protected]

+45 61 10 64 66

Rasmus Bodholdt

Google Ads specialist

Rasmus startede som praktikant og er siden blevet fuldtidsansat som Google Ads specialist hos KH Online. Han har Bachelor fra Copenhagen Business Academy i International handel og markedsføring. Rasmus har arbejdet med Google Ads siden 2017 og hjælper i dag vores kunder og samarbejdspartnere med at skabe profitable markedsføringskampagner i Google Ads.

[email protected]

+45 61 10 64 35 

Søren Jensen (Konsulent)

SEO ekspert og Web administrator

Søren har arbejdet med hjemmesider og eCommerce i mere end 15 år, og han har siden 2015 været en uundeværlig ekspertise hos KH-online. Han hjælper til med fejlfinding og administrering af hjemmesider og shops, samt teknisk SEO, analyser og implementering af nye teknologier. Dertil har søren stået for udvikling af flere specielle plugins og værktøjer som vi benytter dagligt hos KH-online.